субота 24. фебруар 2024.
nulta tačka

Nulta Tačka je prvobitno osnovana 2019. godine kao prezentacioni vebsajt jedne nezavisne produkcije koja je se od samog starta susrela sa “novim normalnim” u šta spadaju pritisci cenzure, represije i lažnih vesti. Našu produkciju kao i sam vebsajt pokrenuo je Mario Bojić, današnji vlasnik, glavni urednik i producent.  Nastojimo da povratimo poverenje u novinarstvo uprkos mejnstrim propagandi i velikom novcu koji i danas gura samo novinarstvo na dno.
Kao takva, naša redakcija i novinaru su svakodnevna meta vlastima i agencijama ali baš to nas motiviše da budemo na samom vrhu kada je reč o donošenju pravovremenih, pravih i proverenih informacija.

U to vreme kada je Nulta Tačka počela sa radom pored obaveštenja tekstovi su bili fokusirani na važne događaje u celom svetu, kako političke tako i medijske događaje koji su svojim rado vrlo uticali i motivisali danas već grupu od 10 stalnih saradnika naše kuće. Ne tako dugo od početka rada portala Nulta Tačka, naša tada skromna ali jaka redakcija susrela se sa masovnim udarima DDOS napada koji su bili upućeni na našu adresu od strane trećih lica koja su za cilj imali da sluše višemilionsku čitanost građana Srbije ali i regiona te smo bili primorani, i hvala “njima” na tome što su nas baš u to vreme motivisali da radimo još više.