Sve vesti Svet

POGLEDAJTE!!! DIREKTORKA PFIZERA BEŽI OD NOVINARA (Project Veritas) NAKON PITANJA O KORIŠĆENJU FETALNIH ĆELIJA ZA RAZVOJ VAKCINA! (VIDEO)

Nakon što je ,,Projekat Veritas” objavio je u sredu video zapis intervjua sa uzbunjivačem kompanije Pfizer koji je ušao u evidenciju sa internim e-porukama na kojima se vidi kako farmaceutski div pokušava sakriti informacije o svojoj vakcini protiv Covid-a došlo je do globalne panike na relaciji covid histerija- covid propaganda.

PROJEKAT VERITAS, 5. deo: UZBUNJIVAČ IZ PFIZER-a OTKRIO INTERNE PORUKE e-POŠTE O VAKCINI PROTIV COVID-a, “ŽELIMO DA IZBEGNEMO DA INFORMACIJE O FETALNIM ĆELIJMA IZAĐU U JAVNOST”(VIDEO)

Naime nakon što su svetlost dana ugledali mejlovi Vanesse Gelman, direktorke iz kompanije Pfizer u kojima je otkriveno da se i na koji način se sakrivaju činjenice da ova kopmanija u razvoju vakcina koristi fetalne ćelije novinari iz Projekta Veritas rešili su da se susretnu sa direktorkom i na licu mesta je upitaju o svemu vezanom kako za prepisku i način rada, tako i za korišćenje fetalnih ćelija za razvoj vakcine protiv COVID-a 19.

Ono što se desilo pri susretu novinara Džejmsa Lalina i direktorke Pfizera Vanesse Gelman samo je opravdalo skepticizam velikog broja ljudi koji preispituju efikasnost vakcina protiv Covida-19.

U videu koji je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Projekta Veritas može se videti kako Gelmanova nakon susreta i pitanja novinara počinje doslovno da beži ka svojoj kući kako bi se sakrila od kamere i mikrofona ali i odgovornosti.

Pogledajte kako je to izgledalo u viralnom videu ispod ovog teksta: