Region Sve vesti

POGLEDAJTE! HRVATSKI PROFESOR MEDICINE: mRNA VAKCINE ĆE IMATI POGUBNE POSLEDICE NA POPULACIJU, MOLEKULI IZ VAKCINE MOGU DA PROUZROKUJU TUMORE I GENETIČKE BOLESTI” (VIDEO)

Vanredni profesor sa Medicinskog fakulteta HKS-a i viši naučni saradnik na Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu, prof. dr Tomislav Domazeta Loše u javnom obraćanju putem youtube-a izneo je do sada zabranjene informacije o vakcinama koje mejnstrim mediji pored medicinskih stručnjaka strogo čuvaju.

On je u videu u trajanju od nepunih 30 minuta izneo saznanja o mRNK tehnologiji i značaju, tj. mogućim posledicama ugradnje mRNK u ljudski genom a neke od tih p0sledica su pogubne po populaciju.

“COVID19 mRNA vakcine izgrađene su na neistini da se mRNA molekuli ne ugrađuju u genome.Proizvođači nisu nikada testirali mogućnost ugradnje mRNA molekula iz vakcine u genome, a regulatorna tela to nikada nisu tražila iako su to trebala učiniti. U dokumentima regulatornih agencija jasno stoji da genotoksičnost i kancerogenost mRNA molekula iz vakcine nije nikada testirana. Prema svim beleškama, mRNA molekuli iz vakcine mogu se integrisati u genome. Sva primenjena inženjerska rešenja ukazuju da su mRNA molekuli iz vakcina, svesno ili nesvesno, dizajnirane da se što jednostavnije ugrađuju u genome. Eventualna integracija mRNA molekula iz vakcine u genome može prouzrokovati tumore i nasledne genetičke bolesti. Na temelju svega navedenog sasvim je moguće da će mRNA vakcine imati pogubne posedice na populaciju, a najpogubnije će biti po trudnice, decu i mlade.”- rekao je Tomislav

Na kraju videa profesor je postavio pitanje pitanje: “S kojom namerom su COVID19 mRNA vakcine napravljene? Uveren sam da nakon ovog mog izlaganja sami možete doći do odgovora na ovo pitanje.”

Pogledajte njegov video koji se nalazi ispod ovog teksta

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA! 

NultaTačka