Sve vesti Svet

POGLEDAJTE! KANADSKA DOKTORKA OTKRIVA SVE O PORASTU SLUČAJEVA ZGRUŠAVANJA KRVI NAKON VAKCINACIJE PROTIV COVID-a 19

Pritisak na savesne lekare je sve veći. Ko sugeriše na potencijalne nuspojave od vakcina, ostaje bez radne licence.

Dr Rochagne Kilian je lekar specijalista hitne medicine u Ontariju (Kanada) koja radi u hitnoj pomoći poslednje četiri godine. U snimku ispod, ona daje znak zabrinjavajućem porastu nivoa D-dimera kod pacijenata nakon što su primili vakcinu protiv Covida-19.

Ovaj detaljan, video potkrepljen činjenicama objašnjava fenomen mikro zgrušavanja i zašto ovo pokazuje verovatan razvoj autoimunog poremećaja.

Video je objavila Kanadska alijansa za brigu o Covidu 31. oktobra 2021.godine.

D-dimer test je test krvi koji se može koristiti da se isključi prisustvo ozbiljnog krvnog ugruška ili mikro ugrušaka. Test traži D-dimer u krvi. D-dimer je proteinski fragment (mali komad) koji nastaje kada se krvni ugrušak rastvori u vašem telu. Obično se koristi za dijagnostikovanje različitih poremećaja zgrušavanja krvi kao što je duboka venska tromboza (DVT) koja je krvni ugrušak koji se nalazi duboko unutar vene.

Kada bi svi koji su primili vakcinu protiv Covida morali da urade D-dimer test, šta bi podaci pokazali? Neki lekari pokušavaju da odgovore na ovo pitanje kako bi pomogli svojim pacijentima.

Dr Kilijan je jedna od nekoliko lekara kojima je Koledž lekara i hirurga Ontarija (CPSO) suspendovao licencu zbog izuzeća od vakcinacije nekih od svojih pacijenata. Trenutno se istražuje da li su ova izuzeća bila opravdana u očima koledža.

Vakcine protiv Covida koje izazivaju krvne ugruške postale su naslovnice širom sveta. Glavni mediji su ovo označili kao „retko zgrušavanje krvi“. Ali teško je znati koliki je obim povreda od Covid vakcine i koliko su one rasprostranjene iz više razloga o kojima raspravljamo ovde.

Nedavno objavljeni dokumenti kompanije Pfizer otkrili su desetine hiljada neželjenih reakcija prijavljenih u prva dva meseca 2021. Sistemi za izveštavanje o neželjenim događajima bezbednosti vakcina širom sveta beleže rekordan broj povreda. Do 15. oktobra 2021. godine, neželjeni događaji prijavljeni širom sveta premašili su 2,344,240 samo za Covid vakcine u sistemu izveštavanja Svetske zdravstvene organizacije (SZO) VigiAccess.

Otprilike 50 procenata povreda od vakcina koje su prijavljene Sistemu za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) u poslednjih 30 godina, su od Covid vakcina.

NultaTačka/TheEpochTimes