Sve vesti Svet

Pogledajte! Krenulo čišćenje Ukrajine od nacista- Čečeni oslobađaju deo po deo- zarobljeni Ukrajinci viču -Ahmat sila- (VIDEO)

Pogledajte! Krenulo čišćenje Ukrajine od nacista- Čečeni oslobađaju deo po deo- zarobljeni Ukrajinci viču -Ahmat sila- (VIDEO)

Šef Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je snimak borbi u Mariupolju, gde se grad čisti od nacističkih militanata.

„Naši borci oslobađaju zgradu za zgradom u Mariupolju. Ne dešava se tako brzo kako bi svi želeli jer u svakom stanu i svakom podrumu mogu biti civili i deca, pa naši borci ne žure dok detaljno sve ne provere.

„Azovi“ to iskorišćavaju, zauzimaju gornje spratove stambenih zgrada da bi kasnije optužili ruske trupe da pucaju na civile, utapaju se u lokalni stanovništvo, oblače se u civilno odelo da bi kasnije sramno pobegli.

Ovi snimci pokazuju oslobađanje iz opasne zone porodica sa decom, koje su nekoliko dana provele u podrumu. Njihovi životi više nisu u opasnosti.

Nailazimo na oznake „Azova“ i drugih nacističkih uniformi pobacane po zemlji. Da li stvarno misle da ćemo ih tražiti na vojnim oznakama? Naivno! Vaši spiskovi sa imenima, slikama i adresama odavno su sa nama!“, poručio je Kadirov.

Nedugo nakon ove objave na Telegram kanalu Ramzana Kadirova pojavio se i video na kojem se vidi uhvaćeni pripadnik bataljona Azov koji je dopao u ruke Kadirovaca a koji je pre toga skinuo uniformu kako bi pokušao da izbegne da bude uhvaćen.

“Ahmat sila”- naterali su čečeni ukrajinca da viče iz sveg glasa

NultaTačka/SrbinInfo