Srbija Sve vesti

POGLEDAJTE! Narodne Patrole uhvatile migrante naoružane do zuba- Sproveli civilno hapšenje (VIDEO)

POGLEDAJTE! Narodne Patrole uhvatile migrante naoružane do zuba- Sproveli civilno hapšenje (VIDEO)

I dok država skriva realno stanje u zemlji, dok se priča o namerno izazvanim krizama jedna, ujedno i realna kriza dešava se širom Srbije.

U najnovijoj akciji civilnog delovanja pripadnici Narodnih patrola razoružali su nekoliko grupa naoružanih ilegalnih migranata na severu Srbije.

– Naša braća – momci iz Sombora u Patroli zaustavili su grupu agresivnih migranata po dojavi zabrinutih sugrađana. Vikali su i bili na ivici međusobnog sukoba, verovatno i u alkoholisanom stanju.. Kod njih je pronađen jedan nož i kesica droge.

Pokret “Ne Plaćaj” raste! Više od 170.000 ljudi od početka oktobra neće plaćati račune u Velikoj Britaniji

Da li je ovo normalno u jednoj uređenoj zemlji?! I jesu li ovo ti mirni migranti koji ne žele da ostanu u Srbiji već su u tranzitu – poručuju iz Narodnih patrola.

Takođe, patrola iz Subotice bila je na Makovoj Sedmici i presrela grupu kurdskih krijumčara i Bogu hvala razoružala je.

– Imali su dva pištolja, jedan za pojasom drugi u stvarima. Ponovo smo naišli na migrante sa tetovažama borbenih formacija! Ko ih pušta bez nadzora da se kreću u Srbiji? Ko im nabavlja oružje? Policija je došla na poziv i odvela ih ali to nije dovoljno. Eskalacija problema je moguća svakog dana. Molimo ljude iz lovačkih udruženja koji žive u pograničnom pojasu da nam se jave na telegram, kako bismo se ozbiljnije aktivirali u zaštiti Srba u svakom delu Srbije,jer policiji su “ruke vezane“! – konstatuju momci iz Narodnih patrola

NultaTačka/SrbinInfo