Stav

POGLEDAJTE! Predsednik Ukrajine, Zelenski svira klavir svojim penisom i nosi visoke potpetice (VIDEO)

POGLEDAJTE! Predsednik Ukrajine, Zelenski svira klavir svojim penisom i nosi visoke potpetice (VIDEO)

Napetost između Rusije i Ukrajine eskalirala je u ratni sukob, a oči svetske javnosti uprte su u lidere ove dve zemlje.

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski koji je rekao da neće napustiti Ukrajinu, već će ostati sa svojim narodom, nekada se bavio daleko manje dramatičnim poslom, šta više perverzno naivnim što pokazuje i dokazuje njegov kredibilitet kojeg on zapravo ni nema.

Pažnju celog sveta, pre nego je postao predsednik Ukrajine, privukao je snimkom na kojem svira klavir penisom – čitavih pet minuta.

Publika se tada zgrozila ispoljavanjem perverzije, a snimak je bio viralan u celom svetu.

Vladimir Zelenski je pre nego što je ušao u politiku bio jedan od najpopularnijih TV lica Ukrajine. Nakon što je diplomirao na Kijevskom ekonomskom fakultetu, zaradio je titulu pravnika, ali to mu je poslužilo tek kasnije u životu. Za njega se prvi put u Ukrajini čulo kada se sa 17 godina pridružio lokalnoj verziji ruskog humorističkog šoa KVN.

Ubrzo nakon toga je osnovao grupu Kvartal 95 koja je redovno nastupala u Moskvi i ostalim bivšim sovjetskim republikama. Bili su aktivni do 2005. kada je Zelenski prešao na ukrajinsku nacionalnu televiziju Inter, nakon čega je njegova karijera lansirana u orbitu.

U početku se pojavljivao u manjim humorističnim emisijama, ali je 2006. konačno cela Ukrajina čula za mladog komičara, kada je osvojio prvo mesto u ukrajinskom izdanju plesa sa zvezdama.

Dobio je ulogu u rusko-ukrajinskom filmu “Ljubav u velikom gradu” gde je igrao jednu od glavnnih uloga.

Igrao je u još nekoliko komedija, koje su mu obezbedile slavu u domovini. Ipak Zelenski nikad nije voleo da ćuti, pa je neretko ulazio u političke rasprave sa neistomišljenicima, neretko sa samim ukrajinskim vlastima ali je voleo i da nosi štikle što pokazuje video kojeg možete pogledati ispod teksta: