Sve vesti Svet

Pogledajte! Vlasti u Kini koriste dronove sa kamerom i zvučnicima kako bi kontrolisali ZAKLJUČANE GRAĐANE (VIDEO)

Pogledajte! Vlasti u Kini koriste dronove sa kamerom i zvučnicima kako bi kontrolisali ZAKLJUČANE GRAĐANE (VIDEO)

Kada je reč o Kini i brutlanosti trulog komunizma navikli smo na sve. Od toga da se zatvorenicima vade organi koje preprodaju bogati komunistički čelnici do ukidanja crtanih filmova jer eto nisu pogodini za kinesko društvo.

Navikli smo se i da viđamo makar u poslednje 3 godine najbrutalnije mere borbe protiv COVID-a 19 koji je “slučajno” došao iz Kine i koji uprkos tim merama nikako da ode iz “te Kine”. 

UTORAK 21h! MARIO ZNA UŽIVO I SVE ZABRANJENE VESTI NA JEDNOM MESTU

Ono što smo takođe videli u novijim video zapisima ludila kineskih vlasti i totalitarnog režima koji preti da se prelije na ceo svet u vidu Velikog Reseta koje zagovara Svetski Ekonomski Forum jeste i kontrola građana uz pomoć K9 robota (robot pas) koji se mogu videti kako hodaju ulicama gradova i apeluju na poštovanje mera.

U najnovijem izlivu Orvelizma komunističke vlasti ipak nisu uspele da spreče da video nastao u Kini ugleda svetlost ostatka sveta a u videu se može videti i čuti kako sada pored robota Kina koristi dronove kojima upravlja veštačka inteligencija i koji upozoravaju građane da se pridržavaju zaključavanja. Ovo je snimljeno u gradu Wuxi, provincija Zhejiang.

Niste znali? U Kini je danas zaključano oko 20 miliona ljudi zbog COVID-a a nedavno je zatvorena i jedna četvrt u tamo nekom njihovom gradu bez ijednog zaraženog.

NultaTačka