Sve vesti Svet

Pogledajte! Vozač kamiona iz Konvoja slobode brutalno pretučen od strane policije uprkos tome što se mirno predao

Pogledajte! Vozač kamiona iz Konvoja slobode brutalno pretučen od strane policije uprkos tome što se mirno predao
Pisao Elena Vuk

Policija Otave koju gradonačelnik glavnog grada Kanade pohvalio za požrtvovanost u radu, snimljena je kako žestoko tuče vozača kamiona u subotu ujutro nakon što je premijer Justin Trudo suspendovao građanska prava Kanađana izvršnim dekretom.

Gregg Re sa Fox News-a podelio je video na Tviteru:

Kanadski državni mediji odbili su da izveštavaju o napadu.

Policija je snimljena kako drugog muškarca vuče iza automobila i žestoko ga tuče dok je bio na zemlji:

Trudo je kleknuo za Crni životi su važni i Džordža Flojda (čiju smrt je prenosila kanadska državna televizija), ali njegova sopstvena policija koja zlostavlja mirne demonstrante tako što ih nemilosrdno tuku je sasvim u redu.

Viđeno je i kako policija napada građane jer ih snima i preti vlasnicima lokalnih preduzeća zbog podrške mirnim protestima.

Policija je u petak na konju zgazila muškarca i ženu, a zatim optužila njihove žrtve za „nasilno ponašanje“.

Policija je tvrdila da je žena sa šetačem bacila “bicikl” na njih, a zatim je morala da promeni svoju priču nakon što su se njihove laži raspale.

Policija Otave se obavezala da će osvetnički goniti sve mirne demonstrante koji su učestvovali u demonstracijama, koje su samo po nalogu izvršne vlasti smatrane „ilegalnim“.

„Ako ste uključeni u ovaj protest, mi ćemo aktivno tražiti da vas identifikujemo i nastavićemo sa finansijskim sankcijama i krivičnim prijavama. Apsolutno“, rekao je u subotu privremeni šef policije Otave Stiv Bel.

Ova istraga će se nastaviti mesecima koji dolaze.

Nulta Tačka/InfoWars