Sve vesti Youtube

“POKUŠAĆE DA NAM ZABRANE VODU”- Mario ZNA i Semir Osmanagić u studiju POD ZEMLJOM (VIDEO)

"POKUŠAĆE DA NAM ZABRANE VODU"- Mario ZNA i Semir Osmanagić u studiju POD ZEMLJOM (VIDEO)

Gledaoci su odavno navikli da poznati voditelj podkasta Mario ZNA redovno iznenađuje ali niko nije mogao ni da zamisli da će osnivač portala Nulta Tačka otići toliko daleko da napravi studio ispod zemlje.

Kako je i najavio u svojim emisijama uživo Mario ZNA je snimio nekoliko epizoda podkasta u tunelima “Ravne 2” koje se nalaze na arheološkom lokalitetu u Visokom kojeg vodi dr Semir Osmanagić sa kim je i snimljena prva epizoda u tunelu.

Osmanagić koji je do sada bio u pravu za sve tvrdnje koje je izneo a koje se tiču toka izrežirana pandemije, veštačke ili namerno izazvane ekonomske krize i inflacije u razgovoru sa Marijem otkrio je šta nas čeka u narednim mesecima ali se i osvrnuo na propast mejnstrim medija kao i nastavku njihove agende širenja lažnih i opasnih narativa.

Poznati istraživaš je otkrio i na koji način možemo da se suprotstavimo planovima moćnika kao i način na koji on zajedno sa Novakom Đokovićem uspeva da se odupre lažnim vestima i zlonamernim tvrdnjama medija koji u svakom momentu pokušavaju da ospore rad i značaj svake uspešne ličnosti koja ne ide uz dlaku sa globalističkim agendama.

Šta je sve otkrio Semir i kakva je atmosfera bila u studiju koji je smešten ispod zemlje, pogledajte u videu ispod ovog teksta:

NultaTačka