Srbija Sve vesti

PONOVO ĆE KRIVITI GASTARBAJTERE ZA ŠIRENJE NOVOG SOJA?! KRIZNI ŠTAB DONOSI ODLUKU: SVI KOJI DOLAZE KUĆI ZA PRAZNIKE MORAJU DVE NEDELJE U KARANTIN

* Insistiraćemo na tome da putnici koji dolaze iz zemalja gde je omikron registrovan moraju da idu u karantin, bez obzira na to da li su vakcinisani ili ne, kaže dr Predrag Kon

Srpski gastarbajteri, bilo da su vakcinisani ili ne, kao i stranci koji dolaze iz zemalja u kojima je registrovan novi opasni soj koronavirusa omikron moraće u Srbiji da budu u obaveznom dvonedeljnom karantinu!

O uvođenju ove nove mere, na predlog epidemiologa dr Predraga Kona, po hitnom postupku raspravljaće se na prvoj narednoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Kon koji bi po svemu sudeći ovih dana trebalo da proslavalja praznih svetlosti Hanuku ipak je rešio da prekrši tradiciju te izjavio da nikako ne smemo ignorisati pojavu novog soja.

Podsetimo

Na početku kovid histerije naši državljani koji žive i rade u inostrantvo okarakterisani su od strane vlasti i kriznog štaba kao glavni krivci za širenje epidemije a mnogi od naših braća i sestara završili su čak u zatvoru zbog toga što su “prekršili” karantinske mere.

OSTANITE U TOKU, IZBEGNITE CENZURU I PRAĆENJA! PRIDRUŽITE SE NAJPOPULARNIJEM TELEGRAM KANALU U REGIONU! ČEKAMO VAS, VAŠA NULTA TAČKA!

NultaTačka/Mediji

OVO SE NE PROPUŠTA! NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I UNCLE DŽO! SAMO ZABRANJENE TEME!