Srbija Sve vesti

POSLE VAKCINISANOG MILOMIRA MARIĆA I NJEGOVA VAKCINISANA SUPRUGA POZITIVNA NA KORONU! VUČIĆ BI TREBALO DA JE U KARANTINU JER JE BIO U KONTAKTU SA NJIM

Milomir Marić nekoliko dana zaražen je korona virusom, a sada je zaražena i njegova supruga spisateljica, Vesna Radusinović. Ona je sve vreme sa suprugom Milomirom Marićem koji je takođe zaražen koronom, a sada je potvrdila da je i ona pozitivna na virus.

Podsetimo, Marić smatra da je to što je vakcinisan presudno da ima lakšu kliničku sliku, a kako kaže, malaksao je i vreme provodi u odmoru.

– Dobro sam, slomljen, ali dobro je kako je drugima. Malaksao sam, ne mogu da ustanem, sav sam slomljen… Izgleda da je to što sam vakcinisan bilo presudno.

Svima poručujem da se vakcinišu i ako dobiju koronu lakše će podneti – rekao je Marić

Do sada niko iz medicinskog sektora nije postavio pitanje gde su i da li su u karantinu osobe koje su bile u bliskom kontaktu sa Milomirom Marićem i da li su te osobe zaražene, među njima podsetićemo jeste i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić koji je tačno pre dve nedelje gostovao kod Marića u emisiji ,,Ćirilica” te sedeo preko puta njega, bez distance.