Sve vesti Svet

POTPUNO VAKCINISANI, SARADNIK CNN-a MARC LAMONT HILL PRETRPEO JE SRČANI UDAR I HOSPITALIZOVAN JE SA KRVNIM UGRUŠCIMA

Bivši komentator CNN-a Marc Lamont Hill imao je srčani udar i hospitalizovan je sa dubokom venskom trombozom i krvnim ugrušcima u plućima.

Mark Lamont Hill ima samo 42 godine.

Hill je u sredu kritikovao igrača Orlando Magic-a Jonathan Isaac-a zbog otvorenosti u vezi njegove odluke da ne primi vakcinu protiv Covid-a.

„Ovo zvuči pametno ljudima koji ne znaju stvari“, rekao je Hill kritikujući Isaka.

U sredu je potpuno vakcinisani Mark Lamont Hil otkrio da je doživeo srčani udar i da je imao duboku vensku trombozu koja je izazvala plućnu emboliju.

„Kod kuće sam i oporavljam se nakon teške nedelje. Nakon uspešne operacije Ahilove tetive u petak, u subotu sam urgentno odvezen u hitnu pomoć nakon što sam pretrpeo blagi srčani udar. Ispostavilo se da sam imao DVT (duboka venska tromboza), što je izazvalo plućnu emboliju. Krvni ugrušci su mi skoro potpuno blokirali pluća, sprečavajući dotok krvi u moje srce. Doktori su mi rekli da sam imao VELIKU sreću što nisam umro. Srećom, dobio sam ODLIČNU medicinsku pomoć od tima u Univerzitetskoj bolnici Temple. Lekari su tačno procenili moje stanje i uklonili ugruške. Moje telo je iznureno i bolno, ali veoma sam zahvalan što sam živ i na putu potpunog oporavka. Molim vas, slušajte svoja tela. Ako se ne osećate dobro, idite kod LEKARA. Ne brinite da ćete izgledati kao neko ko je dosadan ili hipohondar. SAMO IDITE. Hvala svima koji su pomogli ili ponudili pomoć tokom ovog zastrašujućeg vremena. Blagosloven sam sa neverovatnim prijateljima, divnom porodicom i sa puno nezaslužene naklonosti i milosti”. – rekao je Hill na svom Instagram nalogu.

Marc Lamont Hill u četvrtak je rekao da je utisak da je razvio krvne ugruške od vakcine protiv Covid-a “smešan i potpuno neosnovan”.

Gospodin Hill je rekao da je razvio duboku vensku trombozu i krvne ugruške usled pucanja Ahilove tetive. “Ovo je izuzetno čest ishod za takve povrede”, rekao je on.

Nulta Tačka/GatewayPundit