Sve vesti Svet

Potvrđeno autopsijom! Student preminuo od miokarditisa povezanim sa Fajzerom

Potvrđeno autopsijom! Student preminuo od miokarditisa povezanim sa Fajzerom
Pisao Elena Vuk

24-godišnji student njujorškog koledža George Watts Jr. umro je 27. oktobra 2021. od komplikacija povezanih s Pfizerovom vakcinom protiv Covid-a koje je primio u avgustu i septembru.

Zahvaljujući obaveznoj politici vakcinacije Corning Community College-a, Watts je morao primiti eksperimentalnu vakcinu protiv Covid-a kako bi lično pohađao nastavu.

Prema rečima njegovih roditelja, George Jr. je odlučio da primi Pfizer-ovu “vakcinu”.

Takođe su rekli da je otkrio krv u urinu nakon prve injekcije i osetio simptome slične gripu koji nisu nestali nakon druge doze.

“Primetio sam da je počeo da se nadima u licu… Zakašljao se i odlučio sam da ga odvedem u hitnu pomoć da vidim šta se dešava”, objasnio je njegov otac. Zatim je otac dva puta odveo sina u bolnicu u roku od nekoliko nedelja da traži pomoć zbog svoje bolesti da bi mu dali antibiotike i rekli da ide kući.

George Jr. je na kraju počeo da iskašljava krv, osetio je bol u stopalima, rukama i zubima, čak je postao izuzetno osetljiv na sunčevu svetlost.

„Rekao sam mu da ću ga sutradan nakon što sam izašao s posla odvesti u hitnu pomoć“, rekao je otac. “ Nismo ni otišli u hitnu.”

Student je pronađen srušen u svojoj sobi 27. oktobra 202. godine, a kasnije tog jutra proglašen je mrtvim.

Nakon obavljene obdukcije, kancelarija patologa okruga Bradford otkrila je da je George Jr. umro od “miokarditisa povezanog s vakcinom COVID-19”.

Glavni zamenik okružnog patologa Timothy Cahill Jr. rekao je:

Uzrok smrti je miokarditis povezan s vakcinom protiv COVID-a. Trenutno radimo na drugim slučajevima koji se odnose na pitanja povezana sa vakcinama u našem okrugu.

“Način smrti je proglašen ‘prirodnim'”, primetio je Cahill pre nego što je objasnio da je miokarditis ono od čega je Watts umro, ali da je to izazvano primljenom vakcinom.

„Dakle, vakcina je izazvala otkazivanje srca, izazvala infekciju u srcu“, rekao je.

Dakle, to znači da je to samo prirodni uzrok. Ali, da nije bilo vakcine, on najverovatnije ne bi sada preminuo.

„Ne znam šta drugo da radim, niti gde da idem odavde“, rekao je ožalošćeni otac.

Kao što je Kejhil primetio priznajući da se okrug Bradford suočava sa drugim smrtnim slučajevima izazvanim vakcinom protiv Covida, ovo nije izolovan incident.

Prošlog meseca, Infowars je preneo o 26-godišnjem čoveku po imenu Joseph Keating koji je preminuo od miokarditisa nakon primljene doze vakcine protiv covid-a, kompanije Pfizer.

Prema potvrdi o smrti, Keating je umro od “multifokalnog miokarditisa koji je zahvatio levu komoru i septum”, a drugi uzrok smrti je naveden kao “Nedavna Pfizer-ova vakcina protiv Covid-19”.

U oktobru 2021., policija okruga Sonoma u Kaliforniji okrivila je Pfizer-ovu mRNA vakcinu za izazivanje iznenadne smrti lokalnog tinejdžera.

U izvještaju o smrti tinejdžera stoji da je nakon obdukcije koju je obavio sudski patolog, „uzrok smrti utvrđen:”Stresna kardiomiopatija sa upaljenjem perivaskularne koronarne arterije, zbog nepoznate etiologije, povezane sa Pfizer-BionTech vakcinom protiv covid-a.”

Nulta Tačka/InfoWars