Sve vesti Svet

POZNATA DOKTORKA STELA IMANUEL REŠILA DA PREKINE KLEVETANJE! TUŽILA CNN ZA 100 MILIONA DOLARA!

Doktorka Stella Immanuel, lekarka koja se zalaže za korišćenje hidroksihlorokina, koju su mejnstrim mediji ismejali zbog pokušaja da spase živote tokom pika pandemije COVID-19, uzvraća udarac CNN-u.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Stella je pokrenula tužbu protiv CNN-a i voditelja Anderson Cooper-a u iznosu od 100 miliona dolara zbog, kako smatra, lažnih i klevetničkih izjava datih protiv njenog lika.

„U pokušaju da omalovaže, demonizuju i osramote predsednika Donalda Trump-a, Cooper i CNN objavili su niz izjava o dr Immanuel koje su povredile njen ugled i izložile je mržnji javnosti, preziranju, ismevanju i finansijskoj šteti“ navedeno je u tužbi. Prijava je podneta saveznom sudu 27. jula.

Imanuel je rekla da veruje da su Cooper i CNN „efikasno izazvali smrt stotina hiljada, a čiji bi životi bili pošteđeni da su rano lečeni hidroksihlokinom“.

Anderson Cooper shuts down Donald Trump Jr.'s lie - YouTube

Politika Velike lige objavila je potisnutu nauku koja pokazuje da hidroksihlorokin može efikasno lečiti COVID-19:

„Nova studija pokazala je da lečenje COVID-19 hidroksihlorohinom čini da pacijenti budu sa 84 odsto manjom verovatnoćom hospitalizovani.

Studija će biti objavljena u Međunarodnom časopisu za antimikrobna sredstva u decembru. Utvrđeno je da su „niske doze hidroksiklorokina u kombinaciji sa cinkom i azitromicinom bili efikasan terapijski pristup protiv COVID-19“.

Lekari su došli do svojih zaključaka nakon što su pet dana lečili hidroksihlorokinom 141 pacijenta sa koronavirusom. Uporedili su ih sa kontrolnom grupom od 377 pacijenata sa koronavirusom koji nisu primali hidroksihlorokin kao tretman. Otkrili su da je „šansa za hospitalizaciju lečenih pacijenata hidroksihlorokinom bila 84% manja nego kod pacijenata koji ga nisu primali“. Samo je jedan pacijent iz grupe lečen hidroksihlorokinom umro, dok je u drugoj grupi umrlo 13 ljudi… 

Elite suzbijaju hidroksiklorokin jer žele da se javnost oseća bespomoćno protiv virusa. Oni nikada ne nameravaju vratiti javnosti slobodu, nadajući se da će javnost prihvatiti „novu normalnost“ globalizma i tehnokratije.

Pobeda Immanuel-e na sudu bila bi snažan ukor propagandnoj mašini postavljenoj za maksimiziranje profita velikih farmaceutskih kompanija i demonizovanje uzbunjivača koji zapravo žele da pomognu pacijentima.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”