Sve vesti Svet

POZNATI DOKTOR: BIĆE IZUZETNO TEŠKO POVRATITI POVERENJE U MEDICINU! ZBOG HISTERIJE ĆE ZA TO TREBATI 3 DO 5 GODINA (VIDEO)

Profesor medicine iz Teksasa dr. Peter McCullough upozorio je da bi svet trebalo da se pripremi za tri do pet godina potpunog ,,previranja” zbog kolapsa medicinskih ustanova koje je u javnost ulilo strah i nepoverenje zbog svog odgovora na COVID 19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Govoreći u podcastu Jerm Warfare prošle nedelje, McCullough je izjavio da su ,,podloge” medicinske zajednice ,,slomljene”, što izaziva neviđeni strah u svetu.

,,Lično mislim da je u svetu nešto krenulo po zlu. Čitava medicnska bio-naučna podloga je slomljena”, rekao je McCullough. ,,Nemamo više medicinu zasnovanu na dokazima. Ne vidimo da se donose razumni zaključci. Ne vidimo ni da se slede regulatorne odluke.”

McCullough je dao primer kako medicinska ustanova više ne sledi ,,regulatorne odluke” sa PCR testovima i eksperimentalnom mRNA vakcinom koju promovišu javnosti.

,,Postoje regulatorne odluke koje kažu da je testiranje na COVID 19 samo za bolesne ljude. To se ne prati jer oni testiraju i asimptomatske osobe”, objasnio je.

,,Vakcine su ponuđene kao izbor da bi ubrzo postale obaveza. Tako da sada vidimo stvari zaista onakve kakve one jesu.”

,,Nešto se događa u glavama ljudi”, nastavio je. ,,Gotovo je ceo svet zaražen histerijom. Histerija je vrsta poremećaja mišljenja koje se širi od osobe do osobe i ona je trenutno zaraznija od virusa. ”

,,I ovo iskrivljeno razmišljanje ukorenjeno u strahu, nepoverenju, ukorenjeno u mukama širi se celim svetom, terajući pojedince na smešne ali opasne odluke, prisiljavajući ljude na vakcine, deleći porodice, prijatelje. To nema smisla.”

KADA SE IGRAŠ SA PRIRODOM, ONA ODGOVARA! ŠANGAJ EVAKUIŠE STANOVNIŠTVO, GASI SE INFRASTRUKTURA ZBOG TAJFUNA (VIDEO)

McCullough je rekao da će ovakvo razmišljanje svetskih medicinskih institucija zasnovano na strahu dovesti do nekoliko godina ,,previranja” dok javnost ne povrati poverenje u medicinsku struku.

,,Mislim da nas čeka 3 do 5 godina previranja. Zaista je alarmantno a najalarmantnije je među kolegama u medicini, u medicinskim ustanovama. Oni kojima ljudi trebaju da veruju više ne veruju, poverenje je izgubljeno sa razlogom i biće mnogo teško povratiti to poverenje.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”