Sve vesti Svet

Poznati Engleski fudbaler rasturio novi fašizam sa zapada: Zašto niste proterali Amerikance kada su izvršili agresiju na Irak?

Poznati Engleski fudbaler rasturio novi fašizam sa zapada: Zašto niste proterali Amerikance kada su izvršili agresiju na Irak?

Poznati engleski fudbaler, bivši napadač Liverpula i Aston Vile Sten Kolimor kritikovao je sankcionisanje sportista i građana, jer Velika Britanija i svet pokušavaju da Rusiju prekriju sankcijama zbog vojne operacije u Ukrajini.

„Nismo izbacili američke radnike iz Velike Britanije kada su SAD ilegalno napale Irak, pa zašto bi pojedinim Rusima bila uskraćena mogućnost da rade legalno samo zbog toga gde su rođeni“, rekao je Kolimor.

On je dodao u drugim tvitovima:

Sve dok Infantino i ceo izvršni komitet FIFA ne budu otpušteni, ili dok se ne formira novo i reprezentativno globalno telo, a ne kvazi politički monopol, fudbal će nastaviti da deluje koruptivno.

Infantinova vežba spasavanja dupeta.

Velika Britanija je bila dom nekih od najbesnijih apologeta aparthejda (Tačer, Barklis banka, da spomenemo samo dva) tokom ere aparthejda u Južnoj Africi.

Naterali su ih da se pokore sankcijama celog sveta protiv južnoafričkih kulturnih, ekonomskih i sportskih subjekata.

MARIO ZNA i SAŠA BOROJEVIĆ- Vanredno uključenje- Posle Ukrajine na redu je Srbija

Nulta Tačka