Sve vesti Svet

Poznati “NOVAKOHEJTER” trolovao Đokovića zbog vakcinacije, JELENA mu začepila usta

Poznati "NOVAKOHEJTER" trolovao Đokovića zbog vakcinacije, JELENA mu začepila usta

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, oštro je odgovorila na novu prozivku Bena Rotenberga poznatok “Novakomrzca” koji je prognozirao da bi zbog odluke da se ne vakciniše Vimbldon mogao da bude poslednji Grend slem srpskog asa za ovu sezonu.

Dok se i dalje čeka odluka o tome da li će Novak Đoković moći da igra na US openu jer nije vakcinisan, njemu neprijateljski nastrojeni novinari poput Bena Rotenberga likuju što je trenutno situacija takva da Novak ne može u Sjedinjene Američke Države.

„Vimbldon mogao da bude poslednji Grend slem za Đokovića ove godine zbog odluke da se ne vakciniše i da je zbog toga postao zaštitni znak antivaksera“, napisao je Rotenberg na Tviteru.

A onda se zbog reči „antivakser“ oglasila Jelena Đoković koja više nije želela da ćuti Amerikancu.

„Izvinjavam se. Samo želim da naglasim da si ga ti obeležio kao osobu koja je zaštitni znak antivaksera iz kog god razloga. On je odgovorio o odluci koju je doneo za svoje telo“, glasio je odogovor Jelene.

Međutim, Amerikanac se upustio u dublju raspravu.

„Razumem da je to njegov izbor, ali kažem da mu odluka da se ne vakciniše limitira učešće na turnirima. Zbog svega toga je postao ikona antivakserskih pokreta. Video sam to direktno u Australiji“, napisao je Rotenberg.

Ponovo se zatim oglasila supruga Novaka Đokovića koja je Rotenberga upozorila na to da mnogim komentarima poziva ljude da osuđuju jednog od najvećih tenisera svih vremena.

„Kreiraš veoma osuđujući narativ koji tebi odgovara. On je izabrao ono što je najbolje za njegovo telo. Ako ne igra zato što je doneo tu odluku, onda to prihvata“, jasna je bila Jelena.

Ponovo je odgovorio provakser Amerikanac.

„Mogu da prihvatim to što je osuđujuće, ali verujem da svaki građanin, posebno javna ličnost ima dužnost da se ponaša u skladu sa javnim zdravljem i da šalje određene poruke tokom pandemije. Kao neko ko je pratio Novaka dugo i ko zna koliki je njegov šampionski uticaj, razočarao me je nebrojeno puta. Možda je to osuđujuće, ali su te stvari važne“, odgovorio je Rotenberg.

NultaTačka/Mediji