Sve vesti Svet

PRAVDA JE ZADOVOLJENA! NAKON ŠTO SU JOJ ODUZELI DETE JER SE NIJE VAKCINISALA SUD ODJEDNOM PROMENIO SRAMNU ODLUKU

Sudija je poništio naredbu o oduzimanju prava na starateljstvo majci koja se nije vakcinisala protiv COVID-a 19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Sudija Džejms Šapiro iz okruga Cook, Čikago povukao je svoju raniju odluku od 10. avgusta u toku jučerašnjeg dana. Šapiro je najpre naredio da Rebeka Firlit ne može da vidi svog 11-godišnjeg sina jer nije primila vakcinu protiv COVID-a 19.

Aneta Fenholz, Rebekin advokat, potvrdila je za FOX32 da je nalog poništen.

Džefri Leving, advokat oca, rekao je za Čikago San Tajms da je nova odluka ,,loša” i da radi na borbi protiv novog predloga.

ČIKAGO: IZGLEDA DA SU KRENULI: MAJCI KOJA SE NIJE VAKCINISALA SUD ODUZEO DETE (VIDEO)

Majka je govoreći za isti magazin, rekla: ,,Znam da će reći da ugrožavam svog sina. Ovo za mene nije gotovo.”

Majka se žalila na odluku, ali u dokumentu koji je objavio sud stoji da žalba nije imala nikakve veze sa poništavanjem pređašnje odluke. Objašnjeno je da je odluka donešena na lični zahtev.

Borba za starateljstvo Firlitove nastavlja se kako se povećava svest o mogućim opasnostima koje donose vakcine protiv COVID-a 19. Hiljade smrtnih slučajeva i stotine hiljada nuspojava prijavljene su širom SAD-a u poslednjih nekoliko meseci.

Tokom Zoom suđenja održanog 10. avgusta, sudija Šapiro je odbio starateljstvo majke nad sinom nakon što je čula da se Rebeka nije vakcinisala. Ona je izjavila da je i ranije imala nuspojave nakon što je primila druge vakcine te da joj je zbog toga savetovano od strane lekara da se ne vakciniše. Sudija je tada rekao da zbog toga ne može da ima starateljstvo nad sinom, tačnije dok se ne vakciniše. Od tog trenutka do danas, ova majka je mogla svog sina da vidi samo preko kamere.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! DOKTORI POČELI DA GOVORE! NEMA VIŠE STRAHA!

NultaTačka/LifeSiteNews