Sve vesti Svet

Pređena je granica u napadu na Đokovića- Američki novinar sada optužio Noleta da uzima novac i vara ljude

Pređena je granica u napadu na Đokovića- Američki novinar sada optužio Noleta da uzima novac i vara ljude

Dežurni hejter Novaka Đokovića, američki novinar Ben Rotenberg, izneo je sramne optužbe na račun najboljeg srpskog tenisera.

Već smo navikli da Rotenberg kritikuje apsolutno sve što Novak radi na terenu i vanj njega, međutim, sada je zaista prešao svaku granicu.

On je na svom Tviter nalogu objavio tekst koji govori o tome kako neki ljudi plaćaju gostovanja u podkastima kako bi postali popularni i prodali svoje proizvode, a onda je pomenuo Novaka. Naime, prisetio se da je srpski teniser na svojim kanalima i društvenim mrežama ugostio Červina Džafrija koji je govorio o menjanju molekularne strukture vode, ali je i preporučivao zmijsko ulje koje proizvodi.

“Pričam o Červinu Džafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine”, napisao je Rotenberg.

Rotenberg je tako indirektno optužio najuspešnijeg tenisera svih vremena, čoveka koji zarađuje desetine miliona dolara godišnje, da je uzimao novac kako bi promovisao prevarante.

NultaTačka/Mediji