Sve vesti Svet

Predsednik Rusije zna više od bilo koga! Putin predviđa RASPAD Amerike!

Predsednik Rusije zna više od bilo koga! Putin predviđa RASPAD Amerike!

Kako se bliži susret sa Džozefom Bajdenom, šef Kremlja procenjuje da SAD trenutno čini identične greške koje je počinio i bivši Sovjetski savez i koje su dovele do raspada.

U svojim aktivnostima prema drugim zemljama, Sjedinjene Države idu stopama Sovjetskog Saveza, rekao je Vladimir Putin na sastanku s urednicima novinskih agencija na Sankt Peterburškom međunarodnom ekonomskom forumu (SPIEF) .

Biden proposes meeting with Putin amid rising Ukraine tensions

“U čemu je problem s imperijom?” Smatraju da su toliko moćni da mogu sebi da priušte greške: kupićemo ih, zastrašivaćemo ih, naći ćemo dogovor s njima”, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Prema njegovim rečima, u takvom se scenariju broj problema postupno povećava sve dok ne dođe trenutak kada “više ne možemo upravljati sa njima…A Sjedinjene Države, samouverenim korakom, slede isti put koji je sledio Sovjetski Savez”.

Izjave predsednika Putina dolaze u vreme neviđenog pogoršanja rusko-američkih odnosa od raspada SSSR-a. Već oštećeni ukrajinskom krizom, odnosi Moskve i Vašingtona doživeli su još jedan težak trenutak nakon što su Sjedinjene Države optužile Rusiju za mešanje u predsedničke izbore 2016. godine. Prošlog marta je Bajden odgovorio potvrdno na pitanje smatra li svog ruskog kolegu ubicom . Sutradan je Vladimir Putin odgovorio Bidenu dečijom poslovicom koja bi se mogla prevesti kao “On ovim govori najviše o sebi”.

Dvojica predsednika sastaće se 16. Juna u Ženevi na prvom bilateralnom samitu. Ranije ove nedelje, predsednik Putin uveravao je da će tokom sastanka pokušati da pronađe način za poboljšanje odnosa sa Sjedinjenim Državama. Međutim, insistirao je na navodima kako Vašington želi da “obuzda” Rusiju iz koje su, prema njegovim rečima, proizašle političke napetosti između ove dve svetske sile.

Novi detalji Faučijevih mejlova! U privatnoj prepisci tvrdi da maske nisu efikasne a nagovara ljude da nose po tri komada!

Ruski predsednik nije naivan i retko iznosi “teške reči”. Najaviti raspad Sjedinjenih Američkih Država je ozbiljna prognoza, ali je treba staviti u kontekst budućeg sastanka. Predsednici velikih sila često koriste “velike reči” kako bi stekli bolje pregovaračke pozicije, kako bi suprotnu stranu stavile u teži položaj. Radi se o klasičnoj psihološkoj strategiji, koju obe strane odlično poznaju. Međutim, razmislimo li logično, zaista nije isključen raspad Sjedinjenih Američkih Država.

Najnovije afere, prebacivanje odgovornosti na Kinu bez obzira na njenu umešanost, inflacija, rasna diskriminacija, medijska propaganda, sve već odavno miriše na raspad i to ne miran raspad nego onakav kakavim su dirigovali na prostorima bivše Jugoslavije.

NE PROPUSTITE NAJGLEDANIJU EMISIJU KOJA IDE UŽIVO SA MARIO ZNA! VEČERAS OD 20H! 

 

Nulta Tačka/Logično