Sve vesti Svet

Princ Endru nema nemeru da pomogne u istrazi o Džefriju Epštajnu uprkos njegovim perverzijama u kojima je učestvovao

Princ Endru nema nemeru da pomogne u istrazi o Džefriju Epštajnu uprkos njegovim perverzijama u kojima je učestvovao

Nakon što je rešio(nagodio se) svoju neugodnu građansku tužbu sa Virdžinijom Roberts Đufre, koja ga je optužila da ju je silovao, princ Endru se uglavnom držao povučeno. Princ Endru “nema nameru” da pomogne američkim vlastima u njihovoj istrazi o Džefriju Epštajnu, izvestio je Mirror pozivajući se na „dobro obavešten kraljevski izvor“.

„On nema šta da kaže i nema šta da doda“, objasnio je izvor. „On ne vidi razlog zašto bi neko želeo da razgovara sa njim i sada kada je njegov slučaj rešen sa Virdžinijom Đufre, on smatra da je stvar rešena”.

„Primedba dolazi usred poziva da se ispitaju saradnici i prijatelji pokojnog američkog osuđenog seksualnog prestupnika i njegove devojke Gilejn Maksvel. Princ Endru, koji je upravo završio svoju pravnu bitku sa jednom od Epštajnovih žrtava, Virdžinijom Roberts Đufre, i dalje pozivaju da „istupi i ispriča celu priču“.

MARIO ZNA UŽIVO- Čućete sve što niste smeli da čujete- Rušimo planove moćnika i njihovih plaćenika

Još 2019. godine, vojvoda od Jorka rekao je Bi-Bi-Siju u ekskluzivnom intervjuu da ne žali što je bio prijatelj sa Epštajnom, a posebno je negirao da je ikada sreo Virdžiniju Đufre, uprkos tome što mu je pokazana fotografija na kojoj su on i Đufre. Endru je rekao da se „ne seća da je ta fotografija ikada snimljena“.

On je oštro negirao optužbe koje je iznela Đufre. Pravna bitka između njih dvoje je rešena nakon što joj je Endru platio 12 miliona funti.

„Ako nije uradio ništa loše, javite se i ispričajte celu priču FBI, a ne medijima“, rekao je za Miror Spenser Kuvin, koji predstavlja nekoliko Epštajnovih i Maksvelinih žrtava.

Tokom intervjua 2019. godine, Endru je rekao da je spreman da pomogne u istrazi o Epštajnu, ali godinu dana kasnije, tadašnji američki tužilac Južnog okruga Njujorka Džefri Berman je rekao da je vojvoda pružio „nultu saradnju“.

Endruovi advokati su odbacili tu tvrdnju, tvrdeći da je vojvoda najmanje tri puta kontaktirao Ministarstvo pravde SAD, nudeći svoju pomoć kao svedok.

Nulta Tačka/InfoWars