Sve vesti Tehnologija

Princ Filip Karađorević za strane medije: Svaka zemlja će na kraju usvojiti BITKOJN kao sredstvo plaćanja

Princ Filip Karađorević za strane medije: Svaka zemlja će na kraju usvojiti BITKOJN kao sredstvo plaćanja

Srpski princ Filip Karađorđević je u intervjuu za “CoinTelegraph” rekao da je usvajanje bitkoina neizbežno za sve zemlje.

„Definitivno će se dogoditi. Ali ne znam koja zemlja ili ko će to da uradi gde ili bilo šta slično, ali to će se sigurno dogoditi”, rekao je on. „Svaka zemlja će na kraju usvojiti Bitcoin.”

Nasledni princ takođe veruje da će muslimanske zemlje biti među prvima koje će prihvatiti bitkoin kao zakonsko sredstvo plaćanja, jer im odlično odgovara jer „zarađuje savršen šerijatski novac“.

„Samo je pitanje vremena kada će muslimanska zemlja koja poštuje šerijatski zakon morati da ga usvoji“, dodao je princ Filip.

Filip je za Cointelegraph rekao da mu je trominutni video promenio život. Bio je gost na konferenciji Bitcoin u Majamiju 2022.

MARIO ZNA UŽIVO- ULTRA histerisanje medija a OVO JE PRAVA ISTINA- Svedočimo velikim dešavanjima

Što se tiče usvajanja bitkoina u Srbiji, na žalost, princ se žali da ne može da mahne kraljevskim štapom i stvori El Salvador u srpskom stilu u Evropi. Ipak, ima određene koristi od usvajanja bitkoina u Srbiji, primećuje princ:

„Ima mnogo Srba širom sveta. To je ogromna dijaspora. Mislim da je najveća koncentracija ili najveća dijaspora u Kanadi, zatim u Čikagu.

NultaTačka/CoinTelegraph