Sve vesti Svet

PRIZNAJU! Šef kanadskog kriznog štaba: ZAKLJUČAVANJA NISU ZA SPREČAVANJE ZARAZE VEĆ PROTOKA INFORMACIJA

PRIZNAJU! Šef kanadskog kriznog štaba: ZAKLJUČAVANJA NISU ZA SPREČAVANJE ZARAZE VEĆ PROTOKA INFORMACIJA
Pisao Elena Vuk

Zaključavanje u Kanadi nije za sprečavanje širenja COVID 19, već za sprečavanja širenja “lažnih informacija”, kaže šef zdravstva Nove Škotske.

Glavni medicinski službenik dr. Robert Strang priznao je tokom konferencije vezane za COVID 19 prošlog meseca da primarni cilj kanadskih strogih mera nije zaštita javnog zdravlja, već sprečavanje slobodnog protoka informacija.

Kada je građanin putem telefonskog poziva pitao Strange-a da li su zabrane i dalje neophodne, Strange je odgovorio i dao pravi razlog zaključavanja.

“Mislim da još uvek imamo okupljanje velikog broja ljudi koje može da prestavlja rizik. Pratićemo situaciju”- rekao je Strang.

“Ai mislim da je druga svrha zabrane, sprečiti grupe koje namerno šire lažne informacije koje stvaraju rizik”, dodao je.

Projekat socijalnog distanciranja nije od prošle godine, on se nalazi u knjigama za trening američkih obaveštajaca iz Cije koji su još polovinom prošlog veka koristili ovaj način distanciranja zatvorenika u Koreji i Vijetnamu kako bi sprečili ljude da razmenjuju ideje o mogućoj pobuni i zato je vrlo bitno ostati u kontaktu sa ljudima, zbog toga funckioniše i socijalno distanciranje na društvenim mrežama koje se vrši putem cenzure, kako bi Vi ostali bez potrebnih informacija i prilagodili se novim agendama.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”