Sve vesti Svet

PRIZNANJE, ZABRANJENI VIDEO! JEDAN OD ŠEFOVA FARMAKO KOMPANIJE BAYER STEFAN OERLICH: LJUDI TO NISU ZNALI, “mRNA VAKCINE SU PRIMER ĆELIJSKE I GENSKE TERAPIJE”

Greška, savest ili nešto treće, šefovi i predstavnici zdravstvenih organizacija i farmaceutskih kuća sve češće priznaju šta se krije iza covid agende čije je glavno sredstvo sprovođenja cilja, vakcina.

Ovog puta Stefan Oerlich, predstavnik glavnog odbora farmaceutske kuće Bayer AG i šef Farmaceutske Divizije na predavanju nazvao je mRNA vakcine onako kako ih mi nazivamo godinama kao “ćelijske i genske terapije”.

“mRNA vakcine su primer ćelijske i genske terapije” te dodao ono što je još više zaparalo uši onima koji su stigli da vide zabranjeni video rekavši: “Da smo pre dve godine pitali ljude da li žele da prime ćelijsku i gensku terapiju, sigurno bi smo dobili negativan odgovor u više od 95% slučaj”

Razmislite samo, kada oni koji stoje iza ovoga kroz smeh priznaju kako su kroz narativ naveli “ovce” na ćelijsku i gensku terapiju, koliko još načina izražavanja koriste u masovnoj manipulaciji stanovništvom.

NultaTačka