Sve vesti Svet

PROTESTI U ATINI I BERLINU UZ SUZAVAC, VODENE TOPOVE I NOVO NASILJE PRIPADNIKA POLICIJSKIH SNAGA! (VIDEO)

Desetine hiljada ljudi je izašlo da podrži medicinare, koji su protestovali danas u centru Atine protiv obavezne vakcinacije zdravstvenih radnika protiv koronavirusa, koja stupa na snagu u sredu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Demonstranti okupljeni u glavnom gradu Grčke nosili su nacionalne zastave i transparente na kojima je, između ostalog, pisalo: „Nismo protiv vakcina, ali smo protiv fašizma!“ ili „Živela demokratija“, „Živela sloboda“…

Rojters izveštava da je policija koristila suzavac i vodene topove da rastera demonstrante.

„Ludo je što su mi naredili da prestanem da radim jer odbijam da se vakcinišem dok mesecima pomažem u borbi protiv epidemije i radim u veoma teškim uslovima“, rekao je vozač hitne pomoći Hristos Bakakios.

Medicinska sestra Lina ističe da će se „grčki zdravstveni sistem urušiti ako se svim zdravstvenim radnicima koji odbiju vakcinaciju naredi da prestanu sa radom“.

Navodi da je mnogo nevakcinisanog zdravstvenog osoblja u Grčkoj, iako mediji to kriju.

„Ko će da leči i neguje narod u bolnicama, to nema smisla“, dodala je ona.

Svi zaposleni u staračkim domovima su od 16. avgusta primorani od vlasti na obaveznu vakcinaciju.

Deset zaposlenih u staračkom domu u centru Volosa suspendovano je zbog odbijanja da se vakcinišu!

Policija je upotrebila palice, suzavac i vodene topove da rastera narod sa ulica Atine

Desetine hiljada Nemaca je i u subotu i u nedelju na ulicama Berlina protestovalo za slobodu, protiv korona fašizma i vakcina.

Režim je izveo nekoliko hiljada policajaca da im se suprotstavi

Iako je Merkelova zabranila održavanje više od deset planiranih protesta tokom subote i nedelje protiv koorna diktature, narod je izašao masovno na ulice Berlina.

Policija je ponovo brutalno tukla narod koji ih izdržava, iako je nakon smrti privedenog demonstranta i jezivih scena (specijalci tukli i davili starce i žene koji su mirno protestovali) opomenuta od Evropske unije.

Nasilje od strane policije je opet viđeno na ulicama Berlina, srećom da niko nije stradao kao na prethodnom masovnom protestu protiv korona fašizma i vakcina. Bačen je suzavac da se rasteraju demonstranti, ali je većina narod ipak ostala do kraja.

I u subotu je bio masovan protest, ali je policija (režim) pokazala manje nervoze nadajući se da će se narod primiriti. Ipak, pošto je u nedelju izašlo još više ljudi, primenjena je opet brutalna sila nalik onima u Hitlerovoj fašističkoj Nemačkoj

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/SrbinInfo