Sve vesti Svet

PROVAKS AUTOŠOVINISTI NAPADAJU NOVAKA: PAKUJU MU ZATVOR A ONI TO POZDRAVLJAJU

PROVAKS AUTOŠOVINISTI NAPADAJU NOVAKA: PAKUJU MU ZATVOR A ONI TO POZDRAVLJAJU

Besramni napadi drugosrbijanaca i ispranih mozgova korona agendom na Novaka Đokovića, rezultirali su “prijavama” zbog kojih je moralo da reaguje tužilaštvo Srbije, ali i novom skandaloznom napadu “Bi-Bi-Sija” na najboljeg svetskog tenisera.

U poslednjem tekstu BiBiSi-ja, gde je analiziran Novakov PCR test, u pomoć Britancima stigla je i od srpskih „novinara“ i naučnika, koji su ponudili „dokaze“ da je Đoković lažirao testiranje.

U isto vreme, pojedini mediji plasirali su i informaciju da su pojedini podneli krivičnu prijavu protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Jedan od „kolovođa“ napada je i urednik Bi-Bi-Si redakcije za Srbiju Dušan Mašić.

Advokat najboljeg tenisera sveta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

– Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovića podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava – poručio je advokat najboljeg tenisera sveta.

To što isti oni koji promovišu nezavisno Kosovo traže da se uhapsi Đoković i ne čudi mnogo, ali iznenađuje da i u Srbiji postoji tako veliki broj ispranih mozgova kao u Australiji.

TEDROS: POVEĆAO SE BROJ PRIJAVA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! ZNAK DA STRATEGIJA FUNKCIONIŠE

Baš kao Australijanci, koji su dve godine prošli „kovid tretman Golog otoka“, tako se i u Srbiji javljaju mnogi koji traže „da zakon bude jednak za sve, da i Novak ide u zatvor kao obični ljudi koji su kaženji zatvorom zbog kršenja karantina tokom vanrednog stanja“.

Poenta se potpuno maši. Dakle, umesto da targetiraju šta je zapravo glavni problem, glupi robovi ne shvataju da su robovi, nego traže isti robovski tretman i za Novaka!

Nije bitno da li je Đoković lažirao test i da li je bio u izolaciji. Ko je uopšte propisao da mu je tako nešto potrebno!?! Suština je da je vlast, kao i druge globalističke sluge širom sveta, odredila protivustavne kovid mere.

Donacija Nulta Tačka

Nije poenta da i Đoković bude osuđen kao i ostali smrtnici za vreme vanrednog stanja, već da se narod probudi i da sruši izdajničku vlast koja je takve sulude mere propisala.

Kao i Australijancima, ni nama nije Đoković kriv što smo kukavice i što ne znamo da se izborimo za osnovna ljudska prava.

NE PROPUSITE NOVU PREMIJERU INTERVJUA IZ BUNKERA

Nulta Tačka/SrbinInfo