Sve vesti Svet

PROVALJENI! Ukrajinka koja ja pred kamerama plakala ispred Borisa Džonsona zbog Putina miljenica je Klausa Švaba

Ukrajinska aktivistkinja koja je pozvala britanskog premijera da Rusiji uvede zonu zabrane letova razotkrivena kao mladi globalni lider WEF-a

Histerična ukrajinska aktivistkinja koja je plakala moleći britanskog premijera Borisa Džonsona da Rusiji uvede zonu zabrane letova razotkrivena je kao jedna od miljenica osnivača Svetskog ekonomskog foruma Klausa Švaba.

Aktivistkinja Darija Kalenjuk je sa uverljivim suzama nastupila na Džonsonovoj konferenciji za novinare u utorak na kojoj se osvrnula na rusko-ukrajinsku krizu, gde je apelovala na britanskog premijera i NATO da podrže zonu zabrane letova.

„Ukrajinske žene i ukrajinska deca su u dubokom strahu od bombi i projektila koji idu sa neba“, rekla je Kalenjuk Džonsonu tokom konferencije, gušeći se u suzama. „Ukrajinski narod očajnički traži pravo da zaštiti nebo. Tražimo zonu zabrane letova“.

„Vidimo odgovore da će to izazvati Treći svetski rat, ali šta je alternativa, gospodine premijeru?” dodala je aktivistkinja, koja je u nekim medijskim izveštajima spominjana kao novinar.

Međutim, kako izveštava National Pulse, Kalenjuk zapravo pripada ekskluzivnoj grupi „Mladi globalni lideri“ koje je uključio Svetski ekonomski forum da bi pomogli u pokretanju programa Velikog resetovanja.

Zaista, Kalenjukina fotografija i biografija pojavljuju se na veb stranici osnivača WEF-a posvećenoj zajednici mladih globalnih lidera.

SRAMOTNO! Telekom i SBB ukinuli RT?!

Nacionalni puls prenosi:

Kalenjuk je predstavljena kao „podržavaoc“ Džoa Bajdena u intervjuu za ABC News iz 2019. godine, nakon čega je korišćena u video snimku kampanje Džoa Bajdena objavljenom 21. januara 2020.

„Ona nije novinarka, ona je aktivista za iste interese koji su započeli sukob 2014. godine“, prokomentarisao je urednik Pulsa Raheem J. Kassam, misleći na višegodišnje „Obojene revolucije“ koje je finansirao Soroš i koje su dovele do svrgavanja bivše ukrajinske vlade koja je bila naklonjena Rusiji.

Mladi globalni lideri WEF-a nedavno su se našli pod lupom nakon što je gušenje Kanadskog konvoja slobode navelo mnoge da otkriju komentare arhitekte Velikog resetovanja Klausa Švaba koji se hvali načinom rada WEF-a u prodiranju u kabinete nekoliko svetskih vlada zbog pomoći tzv. lidera.

„I moram da kažem, kada pomenem naša imena, poput gospođe Merkel, čak i Vladimira Putina i tako dalje, svi su oni bili mladi globalni lideri Svetskog ekonomskog foruma“, rekao je Švab političkom komentatoru i članu Bohemian Grove Davidu Gergenu u 2017.

„Ali ono na šta smo sada veoma ponosni je mlada generacija poput premijera Trudoa, predsednika drugih zemalja, Argentine i tako dalje…“

„Tako da prodiremo u kabinete“, priznao je Švab.

„Dakle, juče sam bio na prijemu za premijera Džastina Trudoa“, nastavio je Švab, „i rekao bih da je polovina ovog kabineta ili čak više od polovine ovog kabineta čine naši mladi globalni lideri sveta”.

Izmišljeni ispad aktivistkinje dolazi u vreme kada su globalni mediji pod kontrolom Zapada optuženi da preplavljuju društvene medije izmišljenim pričama i proratnom propagandom uprkos pretnji nuklearnog rata.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA i VLADIMIR ČIČAREVIĆ- Sada je sve jasno- Srbija je jedna ogromna KINESKA laboratorija

Nulta Tačka/InfoWars