Sve vesti Svet

PROVERA ČINJENICA: FAUČI JE REKAO DA „VISOKO EFIKASNA I BEZBEDNA VAKCINA“ SPREČAVA POJEDINCA DA SE ZARAZI COVID-om! OVO JE SADA ZVANIČNO LAŽNA VEST(VIDEO)

Doktor Fauči je u svom nedavnom intervjuu sa David Westin-om iz Blumberga rekao da će „visoko efikasna i bezbedna vakcina“ pomoći u sprečavanju pojedinaca da se zaraze COVID-om.

Svi znamo da je ovo apsolutno „lažno“.

Zaista ne možete verovati ni jednoj reči koju ovaj čovek kaže. Njegove današnje izjave potpuno su u suprotnosti sa njegovim izjavama od juče i sutra. On nastavlja da prepravlja nauku na kapricu koji se ne zasniva ni na čemu osim na rečima iz njegovih usta.

Pre nego što pređemo na njegov nedavni intervju, pogledajmo pravu nauku i činjenice. Gateway Pundit je ranije prijavljivao slučajeve u kojima su potpuno vakcinisani ljudi skloniji COVID-u 19 nego nevakcinisani pojedinci.

Najnoviji brojevi iz Velike Britanije otkrivaju da stopa zaraze COVID-om među vakcinisanim ljudima sada neočekivano premašuje nevakcinisane u svakoj starosnoj grupi starijoj od 30 godina.

Ovo je JASNO postalo epidemija vakcinisanih, a ne nevakcinisanih. Ostatak možete pročitati ovde: Epidemija vakcinisanih: Najnoviji podaci u Velikoj Britaniji pokazuju da stopa infekcije među vakcinisanim osobama prevazilazi nevakcinisane u svakoj starosnoj grupi preko 30 godina.

Čak je i u Singapuru, Ministarstvo zdravlja izvestilo o velikom porastu probojnih infekcija COVID-om 19 četiri uzastopna dana, uprkos tome što je država rangirana na 5. mestu u svetu po stopi vakcinacije. Više od 80 odsto zemlje vakcinisano je protiv COVID-19.

8. oktobra 2021. godine, u 12 sati, singapursko Ministarstvo zdravlja zabeležilo je ukupno 3.590 novih slučajeva infekcije COVID-om 19, što je porast u odnosu na 3.483 slučaja u četvrtak. Ovo je najveći zabeleženi broj slučajeva od početka pandemije. Ostatak možete pročitati ovde: Stope infekcije COVID-om 19 rastu u Singapuru uprkos tome što zemlja ima jednu od najvećih stopa vakcinacije u svetu od 83%.

Takođe, novi podaci objavljeni u okviru projekta koji finansira vlada otkrili su da je većina od onih 5,6 miliona korisnika Medicare-a starijih od 65 godina koji su potpuno vakcinisani, zaražena virusom COVID-19. To znači da se prenošenja mogu prvenstveno dogoditi vakcinisanim osobama. Ostatak možete pročitati ovde: Novi podaci Ministarstva odbrane „Projekat Salus“ pokazuju smanjenje imuniteta iniciranog vakcinom protiv COVID-19 njegovih 5,6 miliona vakcinisanih korisnika Medicare-a.

Podaci ispod pokazuju da se od 80% vakcinisane populacije od 65 godina i starijih, procenjuje da se 71% slučajeva COVID-a 19 dogodilo kod potpuno vakcinisanih pojedinaca.

Podaci ispod pokazuju da se efikasnost vakcine vremenom smanjuje. Pokazuje da su probojne infekcije veće nakon 5-6 meseci od primanja vakcine u poređenju sa 3-4 meseca nakon vakcinacije.

Čak je i direktor CDC-a i liberalni glasnogovornik dr Rochelle Walensky rekla Wolf Blitzer-u da vakcina protiv COVID-a ne može sprečiti prenos bolesti.

Tokom svog nedavnog intervjua sa Davidom Vestinom, Faučija su pitali da li nova pilula dolazi. Fauči je odgovorio:

„Pa, ako imate tabletu koja izgleda obećavajuće, zašto bi trebalo da se vakcinišete? To je u toliko mnogo aspekata lažna priča jer vas vakcina sprečava da se zarazite, sprečava vas da dobijete kliničku bolest. I znamo da imamo visoko efikasne i bezbedne vakcine. Dakle, čak i ako imate pilulu koja vam daje 50 odsto veće šanse da ne odete u bolnicu ili čak umrete, to je uvek nešto zdravorazumski kada to kažete. Uvek je bolje ne zaraziti se, nego se zaraziti i morati se lečiti za bilo koju bolest, a svakako za Covid-19″.

Pogledajte:

Nulta Tačka/Gateway Pundit

O uredniku

Milena Stojakovic