Srbija Sve vesti

PRVI INCIDENTI! PREBIJEN MLADIĆ U NOVOM SADU, KAMENOVANJE, BLOKIRAN INTERNET, POLICIJSKI DRONOVI SNIMAJU DEMONSTRANTE! POJAVILI SE ĐILAS I MARINIKA!

Došlo je do prvih incidenata na protestima

Na protestu u Novom Sadu grupa navijača provocirala demonstrante i došlo je do prebijanja jedne osobe (koje je provocirala okupljene građane). U Novom Sadu je nastavljeno komešanje ali medijske kuće “nisu u mogućnosti” da prenesu dešavanja.

U Beogradu kako javljaju režimski mediji kamenovan je autobus dok sa druge stren soroševski mediji javljaju da su primetni dronovi kod Sava Centra koji snimaju demonstrante radi kasnijeg procesuiranja. Policije sa namerom nema nigde što država nije smela da dozvoli i time isprovocira moguće nerede.

Mnogi građani negoduju pojavljivanju političkih provaks lidera Dragana Đilasa i Marinike Tepić kao i Marka Bastaća.

Kako se da primetiti, urednici alternativnih medija Srbin Info i UNS imaju stalne prekide na svojim live strimovima a mnogi od građana se žale na namerno gušenje internet mreže.

UČESTVUJTE U BORBI PROTIV CENZURE! PRVI VAŠ KORAK JE DA NAPUSTITE MEJNSTRIM MREŽE POPUT FACEBOOK-a! PRIDRUŽITE SE NAJBRŽE RASTUĆEM KANALU U REGIONU NA TELEGRAMU! NULTA TAČKA VAS ČEKA!