Stav Sve vesti

PUSTITE PO JEDNU SUZU ZA SVE REVAKCINISANE KOJI SE VIŠE NE RAČUNAJU KAO VAKCINISANI – Mario Bojić

,,Vakciniši se, kako bi se vratili normalnom životu”

,,Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti, da ponovo živimo normalno”

,,Ako se vakcinišeš, sve će se vratiti na staro”

Pokušavam da zaplačem za svaku osobu od koje je ,,struka” napravila ovcu. Ne ide, stiskam, ne ide. Puštam scenu iz Titanika, sad mi je već i smešno.

Naravno da mi je smešno ali jednako sam i besan na manjak zdravog razuma ali mislim da postoje šanse da ta bes splasne za koji dan kada se ,,struka” uveri da su mnoge ovce ponovo poprimile lik čoveka.

Setite se početka još jedne proklete godine kada su stručnjaci, političari, ,,glumci”, narodnjačka seljana promovisali vakcinaciju kao nešto što će nam doneti slobodu.

Gorica Popović koja govori kako eto ako se vakcinišete vratiće se normalan život. I, Gorice, gde je taj normalan život? Gde? Koju odgovornost nosi ona i njoj slični koji su svesno lagali građane. Kolika je ta odgovornost.

Hoće li Gorica i ostala ekipa sada da snimi reklamu u fazonu: ,,Primite treću dozu da bismo ponovo živeli normalno”!? Možda hoće. Glumci su svakako do pre 100 godina bili u istom rangu sa prostitucijom, šta je tu čudno, muka je, mora se zaradi za kilo vodke dnevno.

OMLADINA JE REKLA NE UCENAMA I POKLONIMA ZARAD PRUŽANJA RUKE!

Došli smo do tačke, ne mi, ljudi koji su prevareni došli su do tačke da uprkos tome što su revakcinisani oni više nisu vakcinisani, tačnije nakon 6 meseci oni se više ne računaju kao vakcinisani građani te bi po svakom protokolu već trebalo brojku sa 40% koliko je danas navodno vakcinisano u Srbiji spustiti tu brojku na 20% (častim ih malo)

Kako li se osećaju oni prevareni? Minimalan broj je otišao i na treću dozu, maksimalan ne namerava da uradi to.

Da li ti koje su navukli na priču imaju svest o tome da su bili prevareni? Da li se osećaju glupo. Treba li im suditi?

Nemaju takav osećaj, ne treba im suditi. Dovoljno je bilo i dovoljno jeste preneti im proverenu informaciju do koje oni teško dolaze, zagledani u televizor, buljeći u novine i pitati ih, šta je sledeće i kako se osećaju kao nevakcinisani iako su se vakcinisali i možda pustiti suzu, evo ja još uvek ne mogu, neće nešto, ma ni da pecne.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”