Sve vesti Svet

RAMZAN KADIROV otvorio lov na komadante nacističkog bataljona “Azov”: 500.000 dolara za glavu svakog komadanta

RAMZAN KADIROV otvorio lov na komadante nacističkog bataljona "Azov": 500.000 dolara za glavu svakog komadanta

Lider Čečenije Ramzan Kadirov oglasio se na svom telegram kanalu i u pisanoj izjavi zvanično otvorio lov na ukrajinske neonaciste ponudivši pola miliona dolara za svakog komadanta koji pripada paravojnoj jedinici “Azov”.

Raspisuje se nagrada za eliminisanje komandanata ukrajinskih nacionalista: Bandera, „Azov“, Dudajevski bataljon šejtana.

Ovo govorim ne kao zvaničnik, već kao dobrovoljac u ime patriota Rusije, istih dobrovoljaca koji imaju finansijske mogućnosti i koji su izrazili želju da plate po 500 hiljada dolara za glavu svakog komandanta.

Apelujem na rukovodstvo Oružanih snaga Ukrajine i Službu bezbednosti Ukrajine: vi ste obrazovaniji i pismeniji ljudi, morali ste da razumete situaciju i stanete rame uz rame sa ruskim jedinicama kako biste izbacili zlo nacističkih šakala, duhova sa teritorije Ukrajine. Ali iz nekog razloga se više plašite Bandera. Nemojte ih se plašiti! Pored ruske vojske, ne treba se plašiti. Naprotiv, samo ćete ubrzati proces bez gubitaka u redovima vojske i civila, bez uništavanja gradova.

Zelenski treba da se predomisli i shvati da ga nikakvi bunkeri neće spasiti. On je lično odgovoran za smrt ukrajinskih vojnika i budućnost svog naroda. Postoji samo jedan izlaz iz situacije – potpuno ispunjenje uslova ruske strane.

NultaTačka/RamzanKadirov