Sve vesti Svet

RAND POL: „FAUČI BI TREBALO DA ODE U ZATVOR NA PET GODINA ZBOG LAGANJA KONGRESU”

U četvrtak, senator Rand Pol (R-KY) rekao je da bi direktor Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti dr Entoni Fauči trebalo da bude u zatvoru jer je „lagao“ Kongres u vezi sa finansiranjem istraživanja dobijanja funkcije iz njegovog odeljenja.

Pol je rekao za „Jutra sa Marijom” Fox Business Network-a da bi Fauči trebalo da provede pet godina u zatvoru, ali je rekao da „nema mnogo nade” da je državni tužilac Merik Garland „objektivno gledao na Faučijevo laganje”.

„Uputili smo ga Ministarstvu pravde, ali opet, Merick Garland je taj koji sada juri roditelje koji idu na sastanke školskog odbora, tako da nemam puno nade da Merick Garland objektivno gleda na Faučijevo laganje“, rekao je Pol. „Ali Fauči bi trebalo da ide u zatvor na pet godina zbog laganja Kongresu. Oni su gonili druge ljude. Selektivno su krenuli na republikance, ali ni na koji način neće učiniti ništa zbog njegovog laganja. Ali trebalo bi da bude gonjen zbog laganja”.

„Najmanje što treba da bude urađeno je da bude izbačen sa pozicije jer mislim da je koštao ljude života zbog dezinformacija. Svaki put kada ljudima kaže: „O, nosite platnenu masku“, on zapravo ugrožava ljude. Ako ste u blizini nekoga ko ima COVID, ne želite da nosite masku jer to ne funkcioniše“, dodao je on.

Nulta Tačka/Breitbart