Sve vesti Svet

RAZOTKRIVENA KOVID HISTERIJA: ČOVEKA KOJI JE UBIJEN U PUCNJAVI ZAVELI KAO “PREMINULOG OD POSLEDICA COVID-a 19” (VIDEO)

Po svemu sudeći, izreka: “Pazi da ne staneš na koru od banane, jer možeš umreti od Kovida”, sada dobija pravo značenje.

Bizarnosti se samo zameću, svuda i stalno, a sve u službi statistike koja je poluga sistemske prevare. U prilog tome, govore primeri širom sveta, ali da ne ostane sve na relaciji “rekla-kazala”, pobrinuli su se Kovid namesnici iz Australije.

O čemu se zapravo radi?!

Australijanac star 40 godina, po imenu Robert Džejms Hart ubijen je u petak, ali pošto je bio pozitivan na Covid testu, koji je rađen nakon njegove smrti, biće dodat na nacionalnu listu smrtnih slučajeva od Covid-a.

U nedavnom izveštaju 1Newsa je objašnjeno: “Čovek po imenu Robert Hart zadobio je ozbiljne povrede iz vatrenog oružja ispred hotela u Nju Linu prošle nedelje i umro je uprkos pokušajima lekara da mu pomognu”.

Novinar je nastavio: “Kao uzrok njegove smrti, zdravstvene vlasti kažu da je bio pozitivan na Covid-19”.

“Onda morate da se zapitate kako neko ko je zadobio ovakve povreda, a zatim umro, završi u evidenciji broja smrtnih slučajeva od Covid-a 19”.

“Ministarstvo zdravlja kaže da je to zato što prema smernicama Svetske zdravstvene organizacije, svako ko umre, a ima i akutnu infekciju Covida-19, evidentira se kao deo broja umrlih od infekcije Covida-19”.

Dame i gospodo, ovo je odličan primer zašto nezavisne države i narodi treba da postave sopstvene zdravstvene smernice, a ne da slede upute od grupe globalističkih birokrata kojima nisu prioritet interesi običnih ljudi.

Zbog australijskih drakonskim mera, propisa i zaključavanja kada je u pitanju Covid-19 agenda, porodica neće biti u prilici da uputi ni poslednji pozdrav, niti da prisustvuje sahrani, nesrećno stradalom Hartu.

Ovaj empirijski primer iz Australije, potkrepljuje zdravorazumska razmišljanja i sumnje u krajnje namere politike obavezne vakcinacije. Zbog toga i ne čudi veliki otpor među svesnim delom populacije kada su u pitanju bilo kakve prisilne mere i akcije, iza kojih stoji SZO

NultaTačka/Infowars