Sve vesti Svet

RAZVIJANJE PLANA KLAUSA ŠVABA! NIKO NE POSEDUJE NIŠTA, HRANE VAS NA KAŠIČICU A SREĆNI STE

RAZVIJANJE PLANA KLAUSA ŠVABA! NIKO NE POSEDUJE NIŠTA, HRANE VAS NA KAŠIČICU A SREĆNI STE

Prema pisanju portala “Naturalnjuz”, globalističke korporacije počinju da pljačkaju američku poljoprivrednu zemlju eksproprijacijom, kako bi zaustavile proizvodnju hrane u ime borbe protiv klimatskih promena.

Bil Gejts već poseduje više od 100.000 hektara, ali to je „ništa“ u odnosu na još jednog milijardera i „filantropa“ Džona Melouna, koji trenutno ima neverovatnih 900.000 hektara obradive zemlje u svom vlasništvu. Iza Malouna, na drugom mestu je osnivač Si-En-Ena Ted Tarner sa „samo” 800.000 hektara, a sasvim blizu je neizostavni „svemirski” putnik Džef Bezos.

Kupovina i oduzimanje poljoprivredne zemlje je upravo ono što se sprovodi po „predviđanjima” predsednika Svetskog ekonomskog foruma i otvorenog čoveka „Velikog resetovanja” Klausa Švaba.

MARIO ZNA RASTURIO TEHNOKRATSKE AGENDE! OVO GLEDAJU SVI!

Švab u svojim javnim nastupima, ali i u knjizi „KOVID-19: Veliko resetovanje“, ne krije osnovnu ideju prelaska sa starog kapitalizma na novi „inkluzivni kapitalizam“, u kojem će čovečanstvo biti oslobođeno privatne svojine i stalno naglašava kako ljudi moraju što pre da se oslobode želje za imovinom.

Jer, u inkluzivnom kapitalizmu čovek mora da postane korisnik, a ne vlasnik. Naime, ako nema vlasnika, nema ni prava korišćenja, jer neko mora biti vlasnik imovine koja se koristi. Ovo pitanje Švab zamagljuje, ali mi znamo odgovor na to pitanje – vlasnik je globalna elita.

Paralela se može povući sa periodom pre više od sto godina kada su sovjetski komunisti ukinuli privatnu svojinu na sredstva za proizvodnju i proizvodni kapital.

Globalisti danas nameravaju da ukinu ličnu imovinu, odnosno imovinu koja je namenjena za zadovoljavanje osnovnih životnih potreba – stanove, kuće, poljoprivredno zemljište, odeću, potrepštine za domaćinstvo, a da pojedinca naprave potpuno zavisnog od sistema i kontrolisanog od strane sistema.

NultaTačka/SrbinInfo