Sve vesti Svet

REND POL: Elitisti žele jednu svetsku vladu, to nije NIKAKVA TEORIJA ZAVERE

REND POL: Elitisti žele jednu svetsku vladu, to nije NIKAKVA TEORIJA ZAVERE

Senator Rend Pol pojavio se u četvrtak na Fox News-u i razgovarao o tekućem okupljanju Svetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švajcarskoj, napomenuvši da nije teorija zavere da se sugeriše da organizacija traži jednu svetsku vladu, već da je to navedeno „u njihovoj izjavi o misiji“.

Pol je istakao: „Prava opasnost ovde koja je još opasnija od njihove lažne brige o ugljeničnom otisku, prava opasnost je ovo; pogledajte kako je vaša vlada loša u zemlji u kojoj možete glasati za ove ljude”.

„Ovo bi bila vlada, svetska vlada u kojoj ne možete da glasate ni za koga. Ovo je svačija najgora noćna mora“, rekao je Pol, misleći na „prodiranje“ WEF-a, da citiramo njegovog šefa Klausa Švaba, u nacionalne vlade.

„Birokratija zbog koje imamo problema u našim Sjedinjenim Državama jer ne možemo da glasamo o propisima, mi glasamo indirektno“, rekao je Pol, dodajući „Možete li zamisliti birokratiju jednog sveta svih ovih elitista i njihovih privatnih aviona koji bi vladati našom zemljom, a mi ne bismo mogli da glasamo?”

Senator je nastavio: „Tako da sam veoma ozbiljno protiv ovoga i oni su nazivali ljude koji su govorili o jednoj svetskoj vladi svakakvim imenima, govorili su da je to zavera. Uvek bismo rekli ne, to je u njihovoj izjavi o misiji”.

„Oni to kažu na svakom sastanku. To je ono za šta se oni zalažu“, rekao je Pol, dodajući „nedostatak suvereniteta znači nedostatak slobode, to znači nedostatak reakcije i potpuno je suprotno svemu za šta se naša zemlja zalaže“.

Pogledajte:

MARIO ZNA i BRANIMIR NESTOROVIĆ- Sve će se UBRZO PROMENITI- Budite spremni na KRAH DUBOKE DRŽAVE

Nulta Tačka/InfoWars