Sve vesti Svet

Rend Pol upozorava Nacionalni institut za zdravlje da ne pokušaju da SPALE DOKUMENTA koja ugrožavaju Faučija

Rend Pol upozorava Nacionalni institut za zdravlje da ne pokušaju da SPALE DOKUMENTA koja ugrožavaju Faučija

Američki senator Rand Paul rekao je Nacionalnom Institutu Zdravlja da ne bi trebao da pokuša da uništi bilo koji dokument doktora Faučija ili dokument koji se odnosi na njega.

Rand Paul poslao je pismo Institutu za zdravlje u kojima navodi da svi zapisi, e-mailovi, elektronski dokumenti i podaci koje je kreirao Fauči ili se odnose na njega moraju biti sačuvani kako bi se radi istrage.

Kako je Fauči najavio ostavku na polovini svog mandata, pred nove izbore, senator Paul napisao je “U svetlu ove najave zvanično od vas da obezbedite očuvanje svih dokumenata i komunikacija u posedu doktora Faučija u vezi sa njegovim mandatom u Nacionalnom Institutu za Zdravlje”.

Paul dalje nastavlja, “Ove su informacije od ključnog značaja za kako bi bili sigurni da će kongres imati pristup neophodnim podacima za sprovođenje odgovarajućeg nadzora u vezi sa događajima koji su se desili tokom Faučijevog mandata.

Senator je rekao da sve informacije “Uključujući ali ne ograničavajući se na istraživanje Korona virusa koje finansira NIAID ( Nacionalni Institut za Alergije i Infektivne Bolesti), trebaju biti zaštićene.

Kao što smo juče naglasili, Republikanci su odgovorili na Faučijevu najavu penzionisanja tvrdeći da ih njegov odlazak sa funkcije neće odvratiti od istrage o njegovoj ulozi u istraživanju koje je potencijalno dovelo do pandemije COVID-a.

Faučijeva istraga neće sprečiti punu istragu o poreklu pandemije. Od Faučija će biti traženo da pod zakletvom svedoči u vezi sa svim razgovorima u kojima je učestvovao a tiču se curenju COVID-virusa a iz laboratorije.

Senator Dzon Kenedi iskazao je isti stav rekavši da voditelju Fox News-a Sean Hannity, da će Fauči verovatno “dosta vremena provesti pred Kongresnim Komitetom”, izuzev ako “ne zatraži azil u stranoj zemlji”.

Sam Fauči navodi je izjavio kako se ni u čemu nije “zaleteo”, te da su njegove promene mišljenja o efikasnosi maski i politike ograničenja bile samo “evolucija” nauke.

Nema šanse Je**** Fauči. Ne mogu mu dozvoliti da izvuče ovo sranje. Lagao je o svojoj sigurnosti u nauku u svakoj fazi kako bi mogao zadovoljiti svoju ludu bazu obožavatelja.

Njegove su laži korišćene za otpuštanje ljudi – uključujući veterane sa posla. On je odvratan Kovid zlikovac.

NultaTačka/Infowars