Američki rančer oglasio je alarm zbog toga što su regulatori počeli da nalažu eksperimentalnu mRNA vakcinu za stoku koja će se prerađivati kao meso.
„Hajde da vidimo statistiku o mRNA vakcinama kod živih životinja i zašto je to briga ne samo kod potrošača, već i kod proizvođača“, počeo je neimenovani rančer u objavi na društvenim medijima.
„Uzeli su 525 svinja, ubrizgali im živu mRNA vakcinu i za 21 dan ovo je bila statistika
– Njih 25 je umrlo
– Njih 55 je postalo toliko anoreksično da su bili blizu smrti
– Njih 20 je bolovalo od hromosti
– Njih 12 je patilo od gubitka kondicije
– i još 25 njih imalo je simptome skore smrti”
Dakle, imamo 70% ovih životinja koje će do neke mere biti dobro, a onda imamo 30% njih koje su ili umrle ili imaju simptome bliske smrti.
Izrael gradi oltar za žrtvovanje crvene junice da bi se ispunilo biblijsko proročanstvo o kraju vremenahttps://t.co/MDQU21SWok
— Nulta Tačka (@NultaTackaSrb) April 4, 2024
„Napravili su autopsiju onih koji su preminuli, a još uvek su pronašli ostatke žive virusne vakcine u mesu ovih životinja“, nastavio je on. „Dakle, sa stanovišta potrošača, moramo da brinemo da li je živi virus unutar našeg mesa koji stavljamo u svoje telo, a sa stanovišta proizvođača, moramo da brinemo o zdravlju naših životinja koje nas na kraju mogu uništiti, uništiti naše stado i potpuno uništiti naš posao.”
„Hajde da iznesemo ove informacije javno i obavestimo ljude. I kao i uvek, ljudi, kupujte domaće“, dodao je on.
Kao što smo izvestili, Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) gleda na drugu stranu u pogledu upotrebe mRNA vakcina u proizvodnji mesa kategorisanog kao „organsko“, prema grupi za nadzor agrobiznisa OrganicEye.
„Podsticaj da sada delujemo je predstojeće uvođenje vakcina za stoku proizvedenih korišćenjem mRNA tehnologije slične onoj koju koriste Pfizer i Moderna za proizvodnju svojih verzija vakcine protiv SARS-CoV-2“, rekao je Mark Kastel, izvršni direktor grupe sa sedištem u Viskonsinu.
„U zemlji postoji stalna kontroverza u vezi sa ovom novom tehnologijom i trebalo bi da radimo na očuvanju organskih proizvoda kao poslednjeg sigurnog utočišta za one koji žele da jedu zdravo i koji žele da obezbede zaista ‘prirodnu’ ishranu“, dodao je on.