Rezultati ispitivanja mRNA vakcine na svinjama
Američki rančer oglasio je alarm zbog toga što su regulatori počeli da nalažu eksperimentalnu mRNA vakcinu za stoku koja će se prerađivati kao meso.
„Hajde da vidimo statistiku o mRNA vakcinama kod živih životinja i zašto je to briga ne samo kod potrošača, već i kod proizvođača“, počeo je neimenovani rančer u objavi na društvenim medijima.
„Uzeli su 525 svinja, ubrizgali im živu mRNA vakcinu i za 21 dan ovo je bila statistika
– Njih 25 je umrlo
– Njih 55 je postalo toliko anoreksično da su bili blizu smrti
– Njih 20 je bolovalo od hromosti
– Njih 12 je patilo od gubitka kondicije
– i još 25 njih imalo je simptome skore smrti”
Dakle, imamo 70% ovih životinja koje će do neke mere biti dobro, a onda imamo 30% njih koje su ili umrle ili imaju simptome bliske smrti.
Izrael gradi oltar za žrtvovanje crvene junice da bi se ispunilo biblijsko proročanstvo o kraju vremenahttps://t.co/MDQU21SWok
— Nulta Tačka (@NultaTackaSrb) April 4, 2024
„Napravili su autopsiju onih koji su preminuli, a još uvek su pronašli ostatke žive virusne vakcine u mesu ovih životinja“, nastavio je on. „Dakle, sa stanovišta potrošača, moramo da brinemo da li je živi virus unutar našeg mesa koji stavljamo u svoje telo, a sa stanovišta proizvođača, moramo da brinemo o zdravlju naših životinja koje nas na kraju mogu uništiti, uništiti naše stado i potpuno uništiti naš posao.”
„Hajde da iznesemo ove informacije javno i obavestimo ljude. I kao i uvek, ljudi, kupujte domaće“, dodao je on.
Kao što smo izvestili, Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) gleda na drugu stranu u pogledu upotrebe mRNA vakcina u proizvodnji mesa kategorisanog kao „organsko“, prema grupi za nadzor agrobiznisa OrganicEye.
„Podsticaj da sada delujemo je predstojeće uvođenje vakcina za stoku proizvedenih korišćenjem mRNA tehnologije slične onoj koju koriste Pfizer i Moderna za proizvodnju svojih verzija vakcine protiv SARS-CoV-2“, rekao je Mark Kastel, izvršni direktor grupe sa sedištem u Viskonsinu.
„U zemlji postoji stalna kontroverza u vezi sa ovom novom tehnologijom i trebalo bi da radimo na očuvanju organskih proizvoda kao poslednjeg sigurnog utočišta za one koji žele da jedu zdravo i koji žele da obezbede zaista ‘prirodnu’ ishranu“, dodao je on.