Sve vesti Svet

Ron DeSantis: Florida nikada neće podržati GLOBALNI PAKT O PANDEMIJI kojeg gura SZO

Ron DeSantis: Florida nikada neće podržati GLOBALNI PAKT O PANDEMIJI kojeg gura SZO

Nema šanse da će Florida ikada podržati globalni sporazum o pandemiji Svetske zdravstvene organizacije (SZO), rekao je u ponedeljak guverner Floride Ron DeSantis (R).

“Mi na Floridi, nema šanse da ćemo ikada podržati ovu stvar SZO… to se neće dogoditi. Nema šanse”, rekao je DeSantis na konferenciji za novinare u Cape Coral-u na Floridi.

“Ali videli ste, mislim, videli ste da mnoge ove elite zagovaraju vrlo pogubnu politiku”, dodao je, napominjući da je “deo razloga zašto ljudi žele da se presele ovde taj što smo odbacili te politike, ali su one zagovarale vrlo pogubnu politiku, uključujući zaključavanje dece i ljudi.”

DeSantisove primedbe usledile su nakon vesti o tome da SZO zagovara ratifikaciju “globalnog sporazuma o pandemiji” kojeg podržava Bajden, koji bi “SZO-u dao ogromno jačanje moći i finansiranja, prenoseći veliki deo ovlašćenja za kontrolu pandemije sa zemalja članica na agenciju UN-a ”, kako prenosi Breitbart News :

I amandmani IHR-a i novi „sporazum o globalnoj pandemiji“ biće teme rasprave na predstojećoj Svjetskoj zdravstvenoj skupštini.

Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

Pristalice kažu da je to neophodno za poboljšanje odgovora na pandemiju širom sveta, dok kritičari upozoravaju na gubitak nacionalnog suvereniteta od strane globalističke organizacije koja se nije istakla tokom pandemije koronavirusa u Vuhanu.

Član 9 predloženih amandmana na IHR od strane Bajdenove administracije jednostavno briše postojeći zahtev za SZO da se „konsultuje i pokuša da dobije verifikaciju od države potpisnice na čijoj teritoriji se događaj navodno dešava“. Svaka naknadna referenca u IHR-u na konsultacije sa relevantnom državom potpisnicom se takođe briše, čime se direktoru SZO-a daje jednostrano ovlašćenje da proglasi epidemije.

NultaTačka