Region Sve vesti

Rumunska Narodna Banka postavila ASTROLOGA na visoku poziciju unutar te institucije

Rumunska Narodna Banka postavila ASTROLOGA na visoku poziciju unutar te institucije

Nekoliko medijskih publikacija objavilo je ove nedelje da je čuveni astrolog Minerva angažovana u Narodnoj banci Rumunije (BNR).

Svoju novu profesiju prvobitno je najavila u emisiji. U podkastu, koji je dostupan na Jutjubu, ona je izjavila: „Trenutno imam izvršni posao, radim u Narodnoj banci“.

PRO TV - Astroloaga Minerva, angajată de BNR. Cinci lucruri pe care nu le  știai despre femeia care citește în stele

Nakon ovog otkrića, brojni medijski sajtovi u Rumuniji objavili su da su zvaničnici BNR potvrdili zapošljavanje. Što se tiče Minervinog statusa u banci, izveštaji se razlikuju. Za nju se kaže da je sekretarica šefa odeljenja za administraciju banke, prema nekim izveštajima, iako drugi izvori sugerišu da radi u odeljenju za održavanje.

OTKRIVENO: Epidemija majmunskih boginja UVEŽBAVANA prošle godine! SVE ISTO KAO SA COVID-om 19

Minerva tvrdi da više neće “imati pravo da gleda u kristalnu kuglu”, jer bi to bilo suprotno njenoj sadašnjoj profesiji.

Rumunska TV tvrdi da je Minerva (Gabrijela Dima, 64), bivša studentkinja prava, diplomirala najmanje dva smera, uključujući pozorište i kinematografiju i psihologiju. Bila je novinarka devedesetih. Kasnije je radila u odeljenju za strategiju i razvoj Pošte Rumunije.

NultaTačka