Sve vesti Svet

Šakil O'nil objašnjava zašto misli da je ZEMLJA RAVNA

Šakil O'nil objašnjava zaštomisli da je ZEMLJA RAVNA

Šakil O'Nil je otkrio da ga zanima teorija ravne Zemlje , rekavši da se “nije prevrnuo” na nedavnom letu iz SAD za Australiju .

Legenda NBA lige nedavno se pojavio u australijskoj radio emisiji Kajl i Džeki O, gde je priznao da je uživao da sluša teorije o ravnoj zemlji iako nije nužno verovao u sve što je čuo.

Rekao je: „Volim da ih slušam. Ne radi se o tome da grešim ili da li sam pravu, samo volim da ih slušam.”

Kada su ga pitali da li veruje da je Zemlja ravna , odgovorio je samo da je rekao da je to ‘teorija’, ali nije otišao toliko daleko da je rekao da je on sam u potpunosti potpisuje.

Međutim, on je tada dodao: „Na primer, danas sam leteo dvadeset sati – ni jednom nisam išao… ovim putem. Nisam se prevrnuo, nisam išao naopačke. To je samo teorija.

O'Nil je bio prilično uporan u onome što je imao da kaže – kada je voditelj Kajl istakao da možete da letite u Australiju iz dva različita pravca u zavisnosti od toga odakle ste leteli , bivša košarkaška zvezda je rekla: „Da, ali to je i dalje prava linija.”

Шакил О'Нил подржава теорију завере да је Земља равна.  Кредит: Јулиан Леек / Алами Стоцк Пхото

Zatim je dodao: „Još jedna teorija – znate kako kažu da se svet vrti? Živim u kući na jezeru trideset godina i ni jednom se jezero nije okrenulo ulevo ili udesno.”

U svakom slučaju, ne bi bilo prvi put da 50-godišnjak pominje teoriju o ravnoj Zemlji.

Govoreći na The Big Podcast-u 2017. godine, rekao je: „Istina je: Zemlja je ravna. Zemlja je ravna.”

On je nastavio: „Slušajte, postoje tri načina da se manipuliše umom: ono što čitate, ono što vidite i ono što čujete.

„U školi, prva stvar koju nas uče je: ‘O, Kolumbo je otkrio Ameriku'… Kolumbo nije otkrio Ameriku. Pa slušaj, vozim se od obale do obale, a ovo s**t mi je ravno. Satelitski snimci se mogu nacrtati i napraviti.”

O'Neal je dodao: „Samo kažem, kada se vozim od Floride do Njujorka: ravno, Njujork do Sijetla: ravno, Sijetl do LA: LA nazad na Floridu: stan.”

NultaTačka