Sve vesti Svet

SAVRŠEN OPIS DANAŠNJE TIRANIJE! MLADI ŠIROM SVETA SVESNI ISTINE A OVO JE DOKAZ! (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Mladi Evropljanin postao je poznat širom interneta zbog govora protiv ubistava, obaveza i prekomernog terora vlade zbog Covid-a.

“Moja tetka radi za AstraZeneca-u”, objasnio je momak. “Dakle, pritisak nekog dela moje porodice je veliki da se vakcinišem. Oni mi govore: “Zašto ne primiš vakcinu? Sebičan si. Moj rođak iz Kembridža me je čak nazvao glupakom zbog toga što nisam primio vakcinu.”

“I zbog toga sam izgubio prijatelje”, dodao je. “Ipak, postoje prijatelji koji neće primiti vakcinu bez obzira na sve. To je zato što su videli šta se ljudima radi. Imam prijatelje koji su jako bolesni i nisu bili dobro od dana kada su primili vakcinu i zažalili su zbog toga. ”

Drugi prijatelji ovog mladog čoveka kažu mu da ubija ljude ne primajući vakcinu, ali tvrdi da i vakcinisani i nevakcinisani i dalje mogu dobiti virus i preneti ga na druge.

„Dakle, kako to onda ja ubijam druge ljude? Nisam sebičan, već je moje telo moj izbor “, izjavio je ovaj mladić.

Zamoljen da pogodi kako će svet izgledati za godinu dana, sagovornik je priznao da nema pojma i rekao da živimo u društvu preslikanom iz knjige “1984”(Orvel).

“Ideja da ćemo morati pokazivati telefone i propusnice, pokazati svoje “papire” na ulici ili ako želimo u kafanu, smešno je”, rekao je pogledavši u kameru.

„Iskreno je smešno da ljudi ne vide kuda ovo vodi. Radi se o kontroli. Ako dopustite vladi da prekrši zakon i povredi vaša prava zbog hitnog slučaja, šta ih može sprečiti u stvaranju hitnog slučaja radi kršenja zakona? ”

Da ima nade za budućnost, pokazuje nam razmišljanje ovog mladog čoveka. Koji je svestan zle Agende koju globalisti trenutno sprovode.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/InfoWars