Sve vesti Svet

Šef rumunskog FCSB-a zabranio svojim igračima da se vakcinišu

Šef rumunskog FCSB-a zabranio svojim igračima da se vakcinišu

Šef rumunskog FCSB-a, Điđi Bekali, ranije se izjasnio da je protiv vakcinacije za suzbijanje koronavirusa, a sada je otišao korak dalje i poručio da će zabraniti nastupe za klub svojim igračima koji su primili vakcinu.

Naime, Bekali tvrdi da igrači koji prime vakcinu gube snagu, a samim tim i utakmice.

Prema njegovim rečima, vakcina protiv koronavirusa razlog je lošijih rezultata Kluža i bukureštanskog Rapida, čija je većina igrača vakcinisana. Inače, Kluž trenutno ima osam bodova više od Bekalijevog kluba na tabeli rumunskog prvenstva.

“Da imam pištolj i vakcinu na stolu, radije bih uzeo pištolj i pucao sebi u glavu. Nema ništa od vakcinacije u mom klubu”, rekao je Bekali još u oktobru prošle godine, a sada dodao i koji komentar više.

Udarno: SZO odobrila Srbiji proizvodnju RNK vakcina, jedinoj zemlji u Evropi

To ima veze sa naukom

“Vama će to možda da bude smešno, ali može da se ispostavi da sam u pravu. Oni koji se vakcinišu gube snagu.To ima veze sa naukom. Zar niste videli da ti igrači kao da gube svest? Spavali su na travnjaku, oni koji su vakcinisani gube snagu”, tvrdio je on.

“Vidim da se i moji igrači koji su vakcinisani muče. Na neke to ne utiče, ali ima uticaja na starije. Zar niste videli napadača Kluža Siprijana Deka? Nije više tako munjevit”.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA i Niški PROFA

Nulta Tačka/B92