Srbija Sve vesti

ŠIFRA 666! RTS NAGRADIO VAKCINISANE RADNIKE SA PO 10.000 DINARA NAŠIH PARA!

Radio-televizija Srbije isplatila je uz julsku zaradu svojim zaposlenima koji su se vakcinisali protiv koron virusa nagrade od po 10.000 dinara neto, a s obzirom na to da se RTS uglavnom finansira od para građana, ispada da smo častili sve zaposlene u ovoj propagandnom mašineriji režima koji su primili vakcinu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Kako se navodi u obaveštenju u koje je Danas imao uvid, nagrada je za „doprinos u sprečavanju širenje pandemije“, a dobili su je zaposleni koji su do 15. avgusta dostavili potvrdu da su se primili obe doze vakcine.

Na dokumentu koji se pojavio i na društvenim mrežama (JMU RTS, Sektor za ljudske resurse, Služba obračuna zarada i honorara, Beograd, 27.8.2021. godine, OBAVEŠTENjE:) vidi se i da je nagrada isplaćena pod šifrom 666!

Ovakav vid „podrške“ u aprilu je najavilo i poslovodstvo Valjaonice bakra Sevojno koje je odlučilo da sa po 10.000 dinara nagradi zaposlene u toj fabici, koji se budu vakcinisali protiv virusa korona. Isti iznos biće isplaćen i zaposlenima koji su želeli da se vakcinišu, ali to nisu mogli, zbog zdravstvenih problema, o čemu će morati da prilože potvrdu lekara.

I mnoge druge kompanije u Srbiji su uvele novčanu stimulaciju za svoje zaposlene u slučaju da se vakcinišu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/SrbinInfo