Sve vesti Svet

ŠIRENJE KORONE PUTEM WI-FI-ja! STUDENTU RUTGERS UNIVERZITETA ZABRANJENO POHAĐANJE ONLINE JER NIJE VAKCINISAN

Studentu Univerziteta Rutgers zabranjaneo je pohađanje virutalnih časova jer nije vakcinisan, uprkos činjenici da je bio spreman da ne dolazi lično na kampus i da studira od kuće.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Da, dobro ste pročitali.

Nakon što je prošle godine prešao na univerzitet, smer psihologije Logan Hollar prijavio se za sve virutelne časove za ovu školsku godinu.

Hollar je objasnio zašto nije želeo da se vakciniše protiv koronavirusa.

,,Nisam u rizičnoj starosnoj grupi. Zdrav sam i vežbam, Ne smatram da je COVID zastrašujući”, rekao je 22-godišnjak. ,,Ako neko želi da se vakciniše, to mi odgovara, ali mislim da ga ne treba primoravati.”

Međutim, kada je krajem prošlog meseca otišao na online časove svog univerziteta koje je platio, Hollar je otkrio da mu je onemogućen pristup e-pošti Rutgers i povezanim nalozima.

Kada je student pitao čelnike na kampusu zašto mu je zabranjen pristup, rečeno mu je da je vakcina obavezna čak i za one koji pohađaju virtuelne časove.

Očigledno je daje COVID 19 toliko moćan da se može preneti putem wi-fi-ja.

Portparolka Rutgersa Dory Devlin naglasila je da studenti moraju da poštuju obaveze vezane i za vakcinu ako žele da pohađaju kurseve, komentarišući: ,,Nastavljamo da radimo sa studentima koji još nisu učitali svoju dokumentaciju kako bi mogli da pristupe univerzitetskim sistemima i razredima.”

Hollar sada kaže da će verovatno morati da pređe na drugi univerzitet jer je već propustio nekoliko časova.

,,Smatram da je zabrinjavajuće da univerzitet primorava na vakcinaciju, a ne moj doktor”, rekao je. ,,Verovatno ću morati da pređem na drugi univerzitet.”

,,Nije me briga da li imam pristup kampusu. Ne moram da budem tamo. Samo želim da me ostave na miru”, dodao je on.

NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA! INTERNET VAŠEG TELA! ČIPOVI SU NIŠTA NASPRAM OVOGA!

NultaTačka/PaulJosephWatson