Srbija Sve vesti

SKLANJAJU ČASNE DOKTORE! UHAPŠEN DR MILORAD STEFANOVIĆ BLUMENAU!

Kako je danas redakcija Nulte Tačke saznala od nekoliko izvora, u toku dana u Aranđelovcu, uhapšen je jedan od istaknutih lekara koji se od samog početka bori protiv kovid histerije, dr Milorad Stefanović Blumenau.

Kada je reč o razlozima hapšenja još uvek ne postoje proverene informacije ali se sumnja da je u pitanju slučaj iz prošlosti koji nije povezan za angažovanjem doktora u doba kovid histerije što svakako ne znači da nije iskorišćena mogućnost da se doktoru ovim hapšenjem onemogući kontakt sa javnošću i dalje angažovanje u borbi protiv kovid tiranije.

Pored toga, postoje informacije da je svima dragi doktor zaustavljen od strane policije dok je upravljao vozilom nakon čega je nad njim izvršeno brutalno nasilje od strane pripadnika MUP-a, te je priveden u policijsku stanicu.

Naša redakcije će nastaviti da vas obaveštava o daljim dešavanjima kako se informacije budu pojavljivale. Ostanite u toku kako sa ovim, tako i sa drugim slučajevima, pratite naš zvanični Telegram kanal- https://t.me/nultatacka

NultaTačka