Srbija Sve vesti

SKLANJAJU JE DA NE PROGOVORI?! DIJANA HRKALOVIĆ NAVODNO ZARAŽENA KORONOM I HITNO PREBAČENA U ZATVORSKU BOLNICU ZBOG POGORŠANOG STANJA

BEOGRAD – Dijana Hrkalović, nekadašnja visoka funkcionerka MUP koja je osumnjičena za trgovinu uticajem i veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, navodno je zaražena koronom kako javljaju mejnstrim mediji i mediji bliski diktatorskom režimu Aleksandra Vučića.

Ona je prebačena u zatvorsku bolnicu jer je pozitivna na koronavirus. Ona je i prethodno imala problema sa zdravljem- prenose mediji

– Imamo najnovije informacije, da je ona u teškom zdravstvenom stanju i da je zaražena koronavirusom. Ona je i ranije imala neke tegobe, prebačena je u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo – potvrdio je saznanja urednik portala Kurir.rs Mladen Radulović uživo u jutarnjem programu TV Pink.

NAŠI REPREZENTATIVCI U FUDBALU MNOGO VOLE DA KLEČE?! NEMAMO ZA BOLESNU DECU ALI VUČIĆ IMA ZA PREMIJE FUDBALERIMA!

Kako se ranije pisalo, Hrkalovićka poseduje velik broj inkriminišućih informacija vezanih za vlast u Srbiji te se na društvenim mrežama spekuliše o njenom mogućem “sklanjanju” zbog mogućnosti da progovori.