Srbija Sve vesti

SKUPŠTINA JE USVOJILA NEUSTAVNI ZAKON O EKSPROPRIJACIJI ČIME JE UGROŽENA PRIVATNA IMOVINA SVIH NAS

Neustavni Zakon o eksproprijaciji koji dozvoljava SNS-SPS kartelu da na osnovu “državnog interesa” po hitnom postupku oduzme zemlju, kuću, baštu, vinograd i ostale nekretnine bilo kom građaninu Srbije, upravo je usvojen u Skupštini Srbije.

Pre nekoliko dana je u Beogradu održan veliki protest, na kome je poručeno da, ako se dva sporna Zakona usvoje (izmena referenduma i eksproprijacije), narod više neće održavati mirne skupove i šetnje već kreće u blokadu svih puteva po Srbiji.

Juče je usvojena izmena Zakon o referendumu, a danas neustavna izmena Zakona o eksproprijaciji.

Oba zakona daće vetar u leđa Rio Tintu i bilo kojoj stranoj firmi, kao i migrantima, jer će država na osnovu njih moći da otima nekretnine preko noći po hitnom postupku i dodeljuje strancima (ili svojim članovima), a narod neće moći ni na referendumu da kaže NE globalističkim ispostavama poput Rio Tinta koji su zakonom zabranjeni u pravno uređenim državama Evrope (Nemačka ima mnogo više litijuma od Srbije, pa tamo niko ne kopa).

EKOLOŠKI USTANAK?! ZA SUTRA NAJAVLJENA BLOKADA SVIH PUTEVA!

Već sutra (subota od 14 časova) najavljena je blokada puteva, ko se gde zatekne sa akcentom na autoputu, pa iako jedni navijaju da se održi samo jedan sat kao vid upozorenja vlasti, drugi smatraju da nema više mesta ni za kakva upozorenja kad su oba Zakona već doneta.

Kršenje Ustava je krivično delo koje može izvršiti samo izdržavan od naroda državni službenik i ne zastareva promenom režima.

Nulta Tačka/SrbinInfo