Sve vesti Svet

Slučajnost ili nešto drugo? Upoznajte Marvelovog strip zlikovca kojem je pravo ime Džo Bajden! (FOTO)

Slučajnost ili nešto drugo? Upoznajte Marvelovog strip zlikovca kojem je pravo ime Džo Bajden! (FOTO)

Malo je onih koji znaju da je predsednik SAD, Džo Bajden u Marvelovom stripu predstavljen kao negativac. Slučajnost ili ne, ovo je izazvalo opšti haos na društvenim mrežama.

Marvelov univerzum je prepun stotina različitih likova, ali teško da biste mogli zamisliti da otkrijete superzlikovca po imenu Džo Vajden, zar ne?

Ipak, obožavatelji Marvela su nedavno saznali da takav superzlikovac postoji! Džo Bajden, zvani Spectrum, prvi put se pojavio u izdanju iz marta 2010. “Peter Parker #1”. Sa supermoćima “savijanja boja”, Spectrum je negativac koji se suprotstavlja Piteru Parkeru, zvanom Spider-Man.

Screenshot - Sputnik International, 1920, 13.05.2022

Međutim, da ne bude zabune, Marvel Database je promišljeno dodao objašnjenje Spectrumovoj stranici s likom u kojoj se objašnjava da izmišljeni superzlikovac nije sadašnji američki predsednik.

Ovo nije sprečilo korisnike Twittera da se zabave i nasmeju kada su za ovo saznali.

Screenshot - Sputnik International, 1920, 13.05.2022

Fanovi Spider-Mana čak su smislili zlobne fraze koje je Spectrum mogao da pozajmi od svog predsedničkog imenjaka.

Jedan obožavatelj je primijetio da je Spectrum zapravo imao više pojavljivanja od El Muerta – antiheroja koji je nedavno dobio solo film od Sony Picturesa, sa reggaeton pevačem Bad Bunnyjem u glavnoj ulozi.

Dakle, zaključili su fanovi, Sony bi svakako trebao razmisliti o ideji da izbaci i film o Džo Bajdenu aka Spectrumu!

Drugi su izvukli još zlokobnije zaključke u vezi sa Spektrumovim moćima ‘savijanja boja’. Korisnici su primetili kako je Džo Bajden iz stvarnog života jednom rekao da, ako crnac odluči da ne glasa za njega, verovatno “nije crnac”.

Pored toga mnogi su se pozvali na supermoći pravog Bajdena koji se rukuje sa nevidljivim prijateljima dok ima strah od uskršnjih zečeva.

NultaTačka