Srbija Sve vesti

Smejati se ili plakati? Pesto sos zaključan u prodavnici- Sramotne fotografije iz srpskih radnji

Smejati se ili plakati? Pesto sos zaključan u prodavnici- Sramotne fotografije iz srpskih radnji

Dokle je došlo naše društvo koje zavisi od snabdevenosti supermarketa koji gledaju na svakog kupca kao na potencijalnog lopova.

Do sada ste sigurno videli zaštićene proizvode u prodavnicama, nalepnice na leđima čokoladica, magnete na ulošcima, dezodoransima pa čak i zaključavanje alkoholnog pića ali stavljanje Pesto Sosa u “kovčeg” kako bi se sprečila krađa, to do sada nije viđeno.

Ko još krade pesto sos?

Kako pokazuje fotka iz jedne prodavnice, ovaj sos, koji inače važi za skuplji, na rafu se nalazi u posebnoj dodatnoj ambalaži.

Mada se ne zna tačno zašto je tako, čim je fotografija počela da se širi društvenim mrežama, mnogi su se našalili kako je u pitanju poseban sef koji se otključava pod specijalnim uslovima.

Da sve bude gore, izgleda da u državama Evropske unije ovaj sos ne košta toliko.

Zaključak je kratak a on se ogleda u vašoj odlučnosti da ne dozvolite ovakva poniženja i vašem shvatanju da ste vi ti koji diktirate kako će izgledati svet oko vas tako što nećete sebi dozvoliti da kupujete kod onih koji od vas zaključavaju j#beni pesto sos kojeg možete napraviti u svojoj kuhinji da bude još ukusniji a sigurno zdraviji.

NultaTačka